Az iPhone felhasználók egyharmada csapna le az Xs modellek egyikére

HusztiD 2018.10.09. 15:55 iPhone 0 db 192

Apple-iPhone-Xs-combo-gold-091220181

Az előző hónapban bemutatott iPhone Xs modellek eléggé megoszlatták a felhasználók véleményét, de az előjelek szerint az Apple-nek ismételten megvan minden esélye arra, hogy az elkövetkezendő hónapokban is szép eladásokat produkáljon. Ezúttal a PED 3.0 csapata készült egy rövid felméréssel, melyben 700 iPhone felhasználót kérdeztek meg arról, hogy melyik telefonra váltanának, ha most cserélnének telefont.

Talán meglepő, de a válaszadók 39 százaléka szavazott az új Xs modellekre. Ha ezt tovább bontjuk, akkor 50-50 százalékban voksoltak az 5,8, illetve a 6,5 colos telefon mellett a felhasználók. A megkérdezettek további 30 százaléka szeretne egy iPhone Xr-re lecsapni, míg a maradék 31 százalékot pedig az olcsóbb alternatívák érdeklik, mint hetes vagy nyolcas modellek egyike.

Természetesen ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, ugyanis 700 ember vajmi kicsi statisztikának számít. Illetve jegyezzük meg, hogy a jelenlegi iPhone tulajok nem mindegyike tervez új telefonra lecsapni, így az alábbi felmérés inkább arra irányult, hogy mely modellre csapnának le, ha most váltanának.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!