Csodálatra méltó az iPhone Xs kamerája; ezeket a termékeket várhatjuk az idei év végéig az Apple-től – mi történt a héten?

HusztiD 2018.10.06. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 211

Az Apple több, mint két héttel ezelőtt dobta piacra az iPhone Xs modelleket, így ahogyan várható volt, előjöttek a kezdetleges gate problémák, így a héten többek között ezekről is olvashattunk.

Apple-Watch-fall-detection-feature-780x424

Ezeket a termékeket várhatjuk októberre: iPhone Xr, iPad Pro, Mac és MacBook frissítések

Immáron elérkeztünk az idei év utolsó negyedévébe. Nem mondhatjuk, hogy az Apple az előző 9 hónapban sem látott minket el nagyszerű termékekkel, ugyanis tavasszal jött az új iPad, majd az újabb MacBook Pro modellek, egy szűk hónapja pedig bemutatkoztak a negyedik generációs Apple Watch okosórák és az iPhone Xs okostelefonok. Ha visszaemlékszünk, akkor az almás vezetők nagyjából egy éve árulták el, hogy 2018 a Mac éve lesz, de ha megnézzük az idei Mac felhozatalt, akkor az eléggé foghíjas, így ideje lesz pótolni a beígért frissítéseket.

iphonexr

Bővebben itt.

Még a szakértők is csodálják az iPhone Xs kameráját

Az utóbbi napokban, mióta az Apple bemutatta a 2018-as iPhone modelleket, elég vegyesek a felhasználói visszajelzések. Sokan nagy dobásra számítottak, de a tech világban jártasak tudták nagyon jól, hogy idén az úgynevezett S évet írjuk, mikor külsőleg nem, de belsőleg annál jelentősebb változásokat eszközöl a kaliforniai vállalat. Sajnos a telefonok nem lettek olcsóbbak, viszont az Apple számos motorháztető alatti újdonságot eszközölt.

iphone-xs-low-light

Bővebben itt.

ChargeGate – avagy nem töltenek megfelelőn az új iPhone Xs modellek?

Az elmúlt napok folyamán több felhasználó számolt be arról különböző fórumokon, hogy az új iPhone Xs és Xs Max okostelefonja nem tölt megfelelően. A hibajelenség leginkább akkor jelentkezik, amikor úgynevezett készenléti állapotban van a telefon. Ha ekkor tesszük fel a töltőre, akkor nem mindig veszi megfelelően a töltést – legtöbb esetben csak akkor, ha rábökünk a kijelzőre, vagy feloldjuk a telefont.

iphone-xs-lightning

Bővebben itt.

Érdekes megoldással tüntetné el az előlapi kamerát az Apple

Immáron egy éve annak, hogy az Apple bemutatta az iPhone X koncepcióját, melynek vonalait feltehetően az elkövetkezendő években is nagy előszeretettel visznek tovább. Az új koncepciónak köszönhetően eltűnt az előlapról a Home gomb, helyette pedig a TrueDepth kamerarendszer vette át a főszerepet, melyet egy év távlatból vizsgálva a felhasználók zöme elfogadott, míg akadnak, kik továbbra is elégedetlenek vele.

iphone-xs-vs-xr-800x700

Bővebben itt.

Meglehetősen pozitívan vélekedik a Consumer Reports az iPhone Xs-ről

Az iPhone Xs megjelenését követően adta ki legelső, ám apróbb beszámolóját a Consumer Reports arról, hogy voltaképp milyen lett az új telefon. Mint ekkor kiderült, a szakik eléggé pozitívan vélekedtek a telefonról, azonban most, napok elteltével kiadtak egy újabb, s annál részletesebb beszámolót.

iPhone-XS

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején egy érdekes rekord dőlt meg, ugyanis 12 óra alatt kétszer raboltak ki egy Apple Store-t, majd jött egy újabb probléma, a BeautyGate, mely az új iPhone Xs modelleket érint. Hasznos új funkció mutatkozott be a negyedik generációs Apple Watch-ban, azonban ha figyelmetlenek vagyunk, komoly pénzbírságot vonhat maga után, nem utolsó sorban pedig láthattuk, hogy hogyan teljesítenek egymáshoz képest az eddigi Apple Watch modellek.

Apple-Watch-fall-detection-feature-780x424

A hét második felében kiderült, hogy november elsején tartja meg 2018 Q4-es pénzügyi konferenciáját az Apple, majd jött a jó hír, hogy hamarosan EU szerte is elérhető lesz az Apple Pay Cash szolgáltatás – annak ellenére, hogy Magyarországon továbbra sem elérhető. Végül a Huawei jobb processzorral kíván előállni, mint az Apple az A12-vel, illetve megtudhattuk, hogy mi áll a BeautyGate hátterében.

Ezek voltak a negyvenedik hét legérdekesebb történései és egyben hírei. Következő héten feltehetően újabb bétákat ad ki az Apple, azonban reméljük azt is, hogy érkezik egy apróbb frissítés a végfelhasználók számára is, melyben orvosolják azt a bizonyos ChargeGate problémát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!