A Huawei szerint a Kirin 980 fogja megalázni az Apple A12 Bionic chipjét

HusztiD 2018.10.03. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 430

apple-a12-bionic-header-wccftech.com_-2060x1163

Az Apple nem olyan régen mutatta be legújabb csúcskészülékeit, az iPhone Xs és Xr családot. Mint tudjuk, az új telefonokban a kaliforniaiak legutóbbi processzora, az úgynevezett A12 Bionic kapott helyet, mely nem csak, hogy gyorsabb az elődjéhez képest, de lényegesen kisebb a chip energiaigénye.

A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo ezúttal újabb információkat osztott meg a nagyközönséggel, hiszen belsős értesülései szerint a Huawei hamarosan bemutatja az új Mate 20 okostelefonjait, melyben immáron a 7 nm-es gyártástechnológiával készült Kirin 980 processzor kap helyet. Elviekben ez a chip sokkal bikább lesz, mint amit az Apple hetekkel ezelőtt bemutatott.

Mint tudjuk, a kínai gyártó legutóbbi telefonjaiban a Kirin 960-as chipek jelentették a csúcsot, melyet később adtak ki, mint az Apple az iPhone X-et, melyben bemutatkozott az A11 Bionic. Ettől függetlenül a gyártónak nem sikerült odavernie az Apple teljesítményét, de most eléggé magabiztosak abban, hogy ez sikerülni fog – mondjuk legutóbb is pont ugyanezt állították.

Természetesen nem kell a Huaweit sem félteni, ugyanis nem egyszer volt rá példa, hogy olyan valótlant promóztak volna. Hogy a mostani információkból mi fog megvalósulni, azt kíváncsian várjuk, illetve azt, hogy mekkora lesz az A12 Bionic és a Kirin 980 chip között a teljesítmény-különbség. Tavaly nagyot ígért a Huawei, azonban hogy ezúttal is a levegőbe beszélnek-e, vagy sem, az hónapokon belül kiderül.

Szerintetek méltó ellenfele lehet a Kirin 980 az A12 Bionic-hez képest?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Drp81 - 2018.10.03. 19:24

    Úgy tudom a legutóbbi Huawei csúcstelefonok Kirin 970-t kaptak, nem 960-t…

Szólj hozzá Te is!