Hogyan teljesítenek egymáshoz képest az eddig kiadott Apple Watch modellek?

HusztiD 2018.10.02. 15:55 Apple Watch, Videók 0 db 295

maxresdefault (1)

Az Apple nem olyan régen mutatta be a negyedik generációs okosóráját, melyet Magyarországon előző hét péntek óta vásárolhatunk meg. Az új készülék látványos sebességet hozott a korábbi modellekhez képest, illetve itt mutatkozott be elsőnek a a 64 bites, két magos processzor.

A MacRumors csapatát érdekelte, hogy milyen sebességbéli különbségek mutatkoznak, így csináltak egy gyors összehasonlítást. Első körben a bootolási  teszteket láthatjuk, ahol egészen jól szerepelt a legújabb óra, amely kicsivel több, mint 50 másodperc alatt bootolt be. A többi készüléknél percek kellettek, azonban az S0 és S2 modelljeinél több, mint 3 percet kell várni, mire bekapcsol maga az okosóra.

Ha különböző programokat futtatunk, avagy parancsokat adunk ki Sirinek, akkor ott is jelentős különbségeket tapasztalhatunk. Igazából többekben felmerülhet a kérdés, hogy érdemes-e váltani, de ahogyan a MacRumors csapata, úgy mi is inkább azt ajánlanánk, hogy azoknak ajánlatos, kik egy korábbi okosórával rendelkeznek. Természetesen az S3 tulajai is elgondolkodhatnak rajta, hiszen a megnövelt kijelzőfelület és az új egészségügyi funkciók és szenzorok hasznosak lehetnek számukra is, de sebességben nem igazán fognak nagyobb különbséget tapasztalni.

Az eddigiek alapján ti mit gondoltok az Apple Watch 4-ről? Váltani fogtok?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!