Újabb rekord: 12 óra alatt kétszer raboltak ki egy Apple Store-t

HusztiD 2018.10.01. 13:55 Apple 2 hozzászólás 160

palo-alto1

Pont szeptember közepén számoltunk be egy nagyon érdekes esetről, hiszen 24 óra alatt kétszer raboltak ki egy kaliforniai Apple Store-t. Úgy tűnik, hogy az elkövetők most újabb rekordot állítottak fel, ugyanis ezúttal fele ennyi idő alatt sikerült kétszer kirabolniuk a Palo Altóban lévő almás üzletet.

A szituáció itt is hasonló, mint a múltkori esetben: az első betörésre előző hét szombat este 7 órakor került sor. A kamera felvételek alapján első körben 8 elkövető fosztotta ki a boltot, kik 57 ezer dollár értékben loptak el iPhone modelleket a kiállított demo darabok közül – köztük az új iPhone Xs és Xs Max modelljeivel. Nem ültek a babérjaikon az elkövetők, ugyanis másnap reggel, vasárnap 6 óra előtt arra lettek figyelmesek az arra járó emberek, hogy a bejárati üvegajtót betörték. A második körben 50 ezer dollár értékben tulajdonítottak el különféle iPhone és iPad modelleket.

Természetesen a második esetet is azonnal jelentették. Egyelőre a rendőrség nyomozást folytat az elkövetők ellen, de sajnos még nem kerültek kézre. Mivel egy hónapon belül ez a második hasonló eset, így a hatóság azt sem tartja kizártnak, hogy a mostani elkövetők felelősek a múltkoriért egyaránt.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Nolen - 2018.10.01. 23:08

    Azért nem értem ennek a célját, mert nyilván a lopott telefont letíltják. Papírhezeknek lesz jó maximum.

  2. damak - 2018.10.02. 12:08

    Azert van ra megoldas wl-pci nand programmer

Szólj hozzá Te is!