BeautyGate – avagy ez az iPhone Xs modellek új mifenéje?

HusztiD 2018.10.01. 15:55 iPhone, Videók 0 db 1 038

beauty-mode

Ha minden évben nem is, de minden másodikban felmerül valamilyen probléma az aktuális iPhone modellekkel kapcsolatban, melyeket csak simán gate-ként neveznek. Legelsőnek az iPhone 4 érában volt az AntennaGate, majd a másik legismertebb nyavaja a BendGate volt az iPhone 6 modelleknél, hiszen meglehetősen könnyen hajlottak. Most viszont az új iPhone Xs telefonok sem maradnak ki a buliból, hiszen már eleve fennáll a ChargeGate, de most itt a BeautyGate egyaránt.

Mivel már több, mint egy hete piacon van az első körös országokban a telefon, így a felhasználók egyre több időt töltöttek el vele. Sokaknak feltűnt, hogy ha az előlapi kamerával csinál egy szelfit, akkor a telefon úgynevezett szépítő filtert rak az arcokra. Több fórumon nyitottak vitát a felhasználók, s az egyik legismertebb YouTube-er, az Unboxing Therapy is beszállt a vitába. Az alábbi videóban talán szemléletesebb az effekt, mint a fenti képen, de mindegyik esetben látszik, hogy az filter által kevésbé ráncosabbak a képen szereplő személyek.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a funkció alapértelmezetten érhető el az iPhone Xs modelljeiben. Ha kikapcsoljuk a Smart HDR funkciót, akkor egy fokkal jobb a helyzet, de még így is nagyon feltűnő az effekt. Eddig nagy visszhangot keltett a dolog, így nem lennénk meglepődve, ha az Apple kiadna egy új iOS frissítést, amelyben törölnék ezen effektet, esetleg kikapcsolhatóvá tennék, ugyanis sokakat zavar az új BeautyGate botrány.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!