Az orvosok félnek az Apple Watch 4 EKG funkciójától; jól bírja a strapát az iPhone Xs – mi történt a héten?

HusztiD 2018.09.29. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 310

Lassan véget ér szeptember, a tegnapi nap folyamán pedig hivatalosan megjelentek hazánkban is az Apple új termékei, az iPhone Xs és Apple Watch 4 modelljei. Ezen felül pedig összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

maxresdefault

Stresszteszt – vajon mennyire bírja a különféle megpróbáltatásokat az iPhone Xs és Xs Max?

Megszokhattuk, hogy amint valamelyik gyártó kiad egy új oksotelefont, az ismertebb YouTube-erek úgy csapnak le rá, majd vetik azt különféle, nem tudományos tesztek alá. Mivel a napokban hivatalosan megjelentek az Apple új készülékei, így számos videót találhatunk meg az ismert videóportálon, ahol többek között ejtési, vizes és egyéb stressz tesztnek vetik alá.

maxresdefault

Bővebben itt.

DisplayMate: az iPhone Xs és Xs Max rendelkezik a legjobb kijelzővel

Amint megjelenik egy új okostelefon a piacon, a DisplayMate csapata úgy csap le rá, hogy alapos tesztsorozatok alá vesse, hogy kiderüljön, milyen kijelzővel rendelkezik. Az Apple neve nem idegen a csapat számára, hiszen a korábbi években számos alkalommal nyerték el modelljeik a legjobb kijelzővel szerelt okostelefon elismerését. Mivel a napokban megjelent az iPhone Xs és Xs Max, így a csapat egy új bajnokot hirdetett ki.

iphonexsdesign-1

Bővebben itt.

Az orvosok félnek a legjobban az Apple Watch 4-től

Talán a negyedik generációs Apple Watch-csal robbantott a legnagyobbat az Apple, mikor a két héttel ezelőtt megrendezett médiaeseményen bemutatták. Mint ekkor kiderült, az új óra az elődjéhez képest nem csak, hogy sokkal gyorsabb lesz, illetve nagyobb kijelzőt kap egyben, de alkalmas lesz az EKG mérésre.

aw4

Bővebben itt.

A 256GB-os iPhone Xs Max lesz a következő bestseller okostelefon?

Az Apple idei évi felhozatala eléggé megoszlatta a felhasználókat, hiszen nem csak, hogy bevezette az olcsóbb, iPhone Xr vonalat, de jóval túllépte az ezer dolláros indulóárat az iPhone Xs Max okostelefonjával. Ennek ellenére az egyik legismertebb tech elemző, Ming-Chi Kuo úgy hiszi, hogy az iPhone Xs Max lehet a következő bestseller okostelefon, azon belül is a 256GB-os kiadás.

iPhone-XS-10.38.56-3

Bővebben itt.

Még a tavalyi iPhone X is jobb üzemidővel rendelkezik, mint az új Xs modellek

Most, hogy immáron jó pár napja piacon vannak az Apple aktuális csúcsmodelljei, egyre több tesztet kapunk velük kapcsolatosan. Ezúttal a Tom’s Guide készült egy új kimutatással, ahol arra keresték a választ, hogy üzemidőben hogyan teljesítenek az új okostelefonok. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, a szakik egy különös eljárással teszteltek, így minden telefont folyamatos webes böngészés alá vetették 4G alatt, úgy, hogy közben a kijelző fényértéke 150 nit volt, s megnézték, hogy mennyit bírnak a telefonok.

iphonexsxsmax-800x663

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében beszámoltunk, hogy jó szándékkal szúrt oda a Huawei az Apple számára az iPhone Xs rajtján, majd láthattuk az almások legutóbbi reklámjait. Az iFixit csapata darabjaira szedte, majd érdekes változásokat talált az új iPhone Xs-ben, ami után egy igazán kiváló speed test videót kaptunk, melyben az Xs Maxot mérték össze a Galaxy Note 9-cel. Végül pedig jött a sajnálatos hír, hogy újabb gyártási nehézségek adódtak az iPhone Xr modelljeivel kapcsolatosan.

maxresdefault

A hét második felében megtudtuk, hogy az Apple még éveken át tervez az LCD kijelzővel, majd újabb infók erősítették meg az AirPower érkezését. Nem olyan régen megtudhattuk, hogy mennyibe kerül legyártania az Apple-nek egy iPhone Xs Maxot, illetve mint kiderült, a vártnál nagyobb kereslet mutatkozik a negyedik generációs Apple Watch-ra, illetve a jelenleg még kiadatlan iPhone Xr-re.

Ezek voltak a harminckilencedik hét legérdekesebb hírei és egyben történései. Jövő héten talán újabb bétákat ad ki az Apple, illetve biztosan lesz még számos érdekes hír az Apple új termékeiről, az iPhone Xs családról és a negyedik generációs Apple Watch-ról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!