Az Apple még éveken át tervez az LCD kijelzővel

HusztiD 2018.09.27. 11:56 iPhone, Pletykák 0 db 97

iphone-x-quad

Tudjuk nagyon jól, hogy nem az Apple volt az első vállalat, ki bemutatta az OLED kijelzőt az okostelefonjaiban. Sőt, ha azt nézzük, akkor hosszas éveket várattak magukra, ugyanis szinte minden rivális bemutatta a fejlettebb technológiát az aktuális készülékeikben, míg az almások az LCD paneleket részesítették előnyben.

Úgy tűnik, hogy továbbra sincs vége az LCD érának, ugyanis a Bell egyik beszámolója alapján az Apple még jövőre is tervez olyan iPhone modelleket piacra dobni, melyek ezen panellal lesznek felvértezve. Lényegében ezzel tartja meg olcsóbb, belépő szintű okostelefonjait a kaliforniai vállalat. Ezen felül pedig a madarak is azt csicsergik, hogy az Apple és az LG párosa újabb egyezséget kötött, melynek folyamán nem csak OLED, de LCD kijelzőket is szállítanak le részükre.

Természetesen nem tudni, hogy meddig tervez még LCD-s telefonokat piacra dobni az Apple, de a jelenlegi szóbeszédek alapján jövőre még biztosan számíthatunk rá. Hogy ezt követően mi lesz, az egyelőre még a jövő titka.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!