Újabb gyártási nehézségek merültek fel az iPhone Xr modellek kapcsán?

HusztiD 2018.09.26. 15:55 iPhone, Pletykák 1 db 554

iPhone_XR_red-back_091220181

Elsőnek még az idei évi iPhone modellek bejelentése előtt merült fel pletykaszinten, hogy az Apple-nek gyártási nehézségei akadnak az LCD-s modellel, melyet iPhone Xr-ként ismerhettünk meg. Két héttel ezelőtt a kaliforniaiak megrendezték a szokásos évi iPhone médiaeseményüket, majd kiderült, hogy egy hónapot csúszik az Xs telefonokhoz képest a 6,1 colos modell.

Ahogyan lenni szokott, a kaliforniaiak nem részletezték a miérteket, de nyilván a korábbi nehézségek állnak a háttér mögött. Ezúttal a Digitimes jelentkezett egy új beszámolóval, amely azt állítja, hogy komoly problémával küzd az Apple partnere, a Pegatron. Korábban úgy volt, hogy a kínai gyártó gyártja le az Xr modellek 50-60 százalékát, míg a maradékot a Foxconn.

A jelenleg rendelkezésre álló infók alapján a Pegatron kevesebb, mint 30 százalékát tudja a telefonoknak leszállítani, így a plusz kapacitás a Foxconn-ra hárul. Hogy emiatt mekkora hiány mutatkozik a telefonokra, az jó kérdés, viszont érdemes megjegyezni, hogy szinte egy az egyben a Foxconn felel az Xs modellek legyártásáért, így ha most pluszban több Xr-t kell legyártaniuk, akkor bizony lehetséges, hogy az első hetekben hiánycikk lesz az új telefon.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Majkiii - 2018.09.27. 21:26

    Gyàrtási nehézségek? Persze:) Szerintem csak sima üzleti fogás, hogy behúzzák a türelmetlenebb vásárlókat akaik az “olcsóbbra” pályáznak.

Szólj hozzá Te is!