DisplayMate: az iPhone Xs és Xs Max rendelkezik a legjobb kijelzővel

HusztiD 2018.09.25. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 360

iphonexsdesign-1

Amint megjelenik egy új okostelefon a piacon, a DisplayMate csapata úgy csap le rá, hogy alapos tesztsorozatok alá vesse, hogy kiderüljön, milyen kijelzővel rendelkezik. Az Apple neve nem idegen a csapat számára, hiszen a korábbi években számos alkalommal nyerték el modelljeik a legjobb kijelzővel szerelt okostelefon elismerését. Mivel a napokban megjelent az iPhone Xs és Xs Max, így a csapat egy új bajnokot hirdetett ki.

Az iPhone Xs Max-ban számos jelentős újdonság kapott helyet a tavalyi iPhone X-hez képest. Például sokkal nagyobb fényerővel és élethűbb/pontosabb színekkel rendelkezik a tesztek alapján. A szakemberek szerint az új csúcsmodell 660 nites, teljes képernyős fényerővel bír az sRGB és DCI-P3 színskálán belül, míg az előző évi csúcsmodellnél ugyanez az érték 634 nit volt.

Ha az új telefon fényvisszaverődési indexét nézzük, akkor a DisplayMate által mért adatok alapján 4,7 százalékos az érték, ami az eddigi legkisebb, melyet az okostelefonokban mértek. A magas fényerőnek és az alacsony tükröződésnek köszönhetően az iPhone Xs Max az egyik olyan legjobb telefon, melyet valaha tesztetek a mesterséges, vagyis a belső fényviszonyok alatt.

Természetesen nem csak az iPhone Xs Max, hanem a kisebb testvére, az 5,8 colos Xs is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Mondhatjuk, hogy külsőre nem sok újdonságot hoztak az új modellek, de ahogyan azt az Apple-től megszokhattuk, a motorháztető alatt számos fejlesztést végeztek el, s az egyik ilyen terület a kijelző, ahogyan azt a DisplayMate szakemberei megerősítik.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!