Stresszteszt – vajon mennyire bírja a különféle megpróbáltatásokat az iPhone Xs és Xs Max?

HusztiD 2018.09.24. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 469

maxresdefault

Megszokhattuk, hogy amint valamelyik gyártó kiad egy új oksotelefont, az ismertebb YouTube-erek úgy csapnak le rá, majd vetik azt különféle, nem tudományos tesztek alá. Mivel a napokban hivatalosan megjelentek az Apple új készülékei, így számos videót találhatunk meg az ismert videóportálon, ahol többek között ejtési, vizes és egyéb stressz tesztnek vetik alá.

Kezdjük rögtön az egyik legismertebb szakival, Jerryvel, aki a szokásos stressztesztjének vetette alá az iPhone Xs Maxot.

Az EverythingApplePro csapata szokás szerint kitett magáért, ugyanis ejtési és vizes teszteken át még karcolási és egyben hajlítási megpróbáltatásokat is láthatunk.

Az iDeviceHelp csatorna is megnézte az új telefonok vízállóságát.

Végül a CNET ejtési tesztje is megérkezett.

Természetesen érdemes megjegyezni, hogy ezen tesztek, melyeket az alábbi videóban láthattunk, nem tudományosak. Sajnos egyik mai okostelefonról sem mondhatjuk el, hogy atombiztos lenne, viszont az alábbi felvételek remekül reprezentálják, hogy nagyjából mire számíthatunk hétköznapi használat mellett, ha éppen leejtenénk, megúsztatnánk, vagy egyéb kényes dolognak tennénk ki kedvenc telefonunkat.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!