Ilyen lesz a jövőre érkező iPhone Xs utódja; panasz nélkül startolt az iOS 12 – mi történt a héten?

HusztiD 2018.09.22. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 1 db 620

Nem unatkoztunk az elmúlt egy hét folyamán sem, hiszen számos érdekes hírünk volt, melyek nagy része a most pénteken megjelent új iPhone Xs modelljeiről szóltak.

maxresdefault

Kuo: az új iPhone Xs Max és Xr modellek pörögnek leginkább, de ígéretes eladásokat produkál az Apple Watch S4 egyaránt

A közkedvelt elemző, Ming-Chi Kuo újra hangot adott számításainak, hiszen most, hogy az Apple bemutatta a legújabb termékeit, s az első előrendelések is lementek, Kuo úgy gondolta, hogy elemez kicsit. A számításai alapján, ha az arányokat nézzük, akkor úgy tűnik, hogy a negyedik generációs Apple Watch lesz a legkeresettebb.

apple-watch-series-4-and-iphone-xs-800x423

Bővebben itt.

Hamarosan a vérnyomásmérésre is képes lehet az Apple Watch

Mondhatni nagyot robbantott a szeptemberi médiaeseményen az Apple, mikor bemutatta a negyedik generációs okosóráját, hiszen ez volt az egyik titkos nagyágyúja a kaliforniai vállalatnak. Az almásoknak sikerült elérniük azt, melyről régen megannyi pletykát és feltevést olvashattunk: megkapta az EKG mérés funkciót.

Apple-Watch-force-touch

Bővebben itt.

Valóban gyorsabb az iOS 12, mint ahogyan az Apple állítja

Kijelenthetjük, hogy nem az iOS 11 volt a legjobb operációs rendszer, melyet valaha kiadott az Apple. Kezdetben számos hiányossága volt, s sorra jöttek elő a különféle hibái. Ebből kifolyólag az Apple úgy gondolta, hogy idén nem az újdonságokra, hanem a stabilitásra és a teljesítményre gyúrnak rá. Nos, az iAppleByte legújabb felmérése szerint pont ezt tapasztalhatjuk mi, felhasználók.

iOS-12

Bővebben itt.

Nagyobb kijelző, nagyobb bevétel?

A Wall Street Journal egy nagyon érdekes teóriával állt elő, mely szerint az Apple a jövőben a nagyobb kijelzővel rendelkező telefonokra gyúr rá, hiszen hatalmas potenciál rejlik bennük. A Kantar egyik legutóbbi felmérésére támaszkodnak a szakértők, akik szerint többek között ezért sem hamarkodja el a 4 colos iPhone SE frissítését a gyártó.

iPhone-XS-10.38.56-3

Bővebben itt.

Miért botránkoztat meg minket ennyire az Apple? Mire ez a nagy utálat? (vélemény)

Az utóbbi napokban, mióta az Apple bemutatta a 2018-as iPhone csúcskészülékeit, azóta folyamatosan olvashatunk különféle híreket az új modellekkel kapcsolatosan. Egy valamit azonban el kell ismernünk: minden eddig felmerült témával kapcsolatosan megvannak a negatív felhasználói hozzáállások, vélemények. Ennek kapcsán pedig úgy gondoltam, hogy kifejtem a saját véleményem, melyre ti elmondhatjátok az ellenérveiteket. Egyedüli kérésem annyi lenne, hogy olvassátok el a cikket, s ahhoz kapcsolván mondjátok el a saját véleményeiteket. Az alább felvetett téma eléggé megoszlat majd mindenkit, ezért nem szeretném, ha a vitáknak nem lenne valóságalapja, s fölösleges szurkálódásokba menne át.

Apple-iPhone-Xs-back-camera-091220181

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején beszámoltunk, hogy szinte percek alatt elkapkodták előrendelésben az új iPhone Xs modelleket, majd ezt követően, egy perces videóban ismerkedhettünk meg az új modellek újdonságaival. Történt egy érdekes eset, hiszen 24 óra alatt kétszer raboltak ki egy kaliforniai Apple Store-t, majd jött a másik rossz hír, hogy egyelőre nagyon ködös az AirPower jövője. Végül megérkeztek az első review és unboxing videók az iPhone Xs és Xs Maxról.

fire

A hét második felében sem unatkoztunk, ugyanis már most felmerültek az első pletykák a 2019-es iPhone modellekről, majd megtudtuk, hogy mennyire pontosan mér az Apple Watch S4. Érdekes, de 2025-re méltó vetélytársa lehet a Netflixnek az Apple, illetve mint megtudtuk, az első 48 óra alatt a felhasználók egytizede frissített az iOS 12-re. Végül, de nem utolsó sorban láthattuk, hogy milyen egyedi módszerrel készültek az Apple Watch S4 szemkápráztató számlapjai.

Ezek voltak a harmincnyolcadik hét legérdekesebb hírei. Maradjatok velünk, ugyanis jövő héten lesznek újabb érdekes hírenik is, s mivel az első felhasználók már megkapták az új iPhone Xs modelljeiket, így több videós összehasonlításra is számíthatunk. További szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Todor - 2018.09.23. 07:04

    Az ios 12 sem hibátlan : a 6s , magától bekapcsol az alvás funkció , nappal amikor este 11 re van állítva , az aksi kb 10-20% gyorsabban merül …

Szólj hozzá Te is!