Kiderült, mekkora aksi és mennyi memória található meg az új iPhone Xs és Xr modellekben

HusztiD 2018.09.20. 11:56 iPhone 0 db 882

iphone-xs-vs-xr-800x700

Hivatalosan csak holnaptól lesznek kaphatóak az iPhone Xs modellek, az első körös országokban, azonban az Apple a kínai TENAA (magyarán az FCC kínai megfelelője) által bejegyeztette az új modelljeit. Eddig pontos infókat nem tudtunk, csak spekulálni lehetett, azonban most kiderült, hogy mégis mennyivel nagyobbak az aksik, illetve a memóriák a telefonokban.

Előző héten szivárgott ki a legelső Geekbench teszt, melyből kiderült, hogy 4GB memória  volt az adott modellben. Nos, a jó hír az, hogy az iPhone Xs és Xs Max egyaránt 4GB memóriával van felszerelve, míg a jövő hónapban érkező Xr 3-mal. Ha a tavalyi modellekhez hasonlítunk, akkor az iPhone X-ben és az iPhone 8 Pluszban szintén 3GB RAM volt megtalálható, míg az iPhone 8-ban csak 2.

Ahogyan sejthettük, az Xs Maxban van az eddigi legnagyobb aksi, melyet az Apple valaha telefonjaiba pakolt. Az Xs Maxban egy 3 174 mAh-es, az 5,8 colos Xs-ben egy 2 658 mAh-es, míg az Xr-ben egy 2 942 mAh-es egység kapott helyet. Ha az iPhone X-hez hasonlítunk, akkor abban egy 2 716 mAh-es akkumulátort találhatunk meg, melyhez képest a 6,5 colos modell egy 17 százalékkal nagyobb egységet kapott.

Reméljük, hogy immáron tökéletesen elegendő lesz az új csúcsmodellekben lévő 4GB RAM.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!