2025-re még a Netflix-et is megelőzheti az Apple streamszolgáltatása

HusztiD 2018.09.20. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 190

ios-tv-app-iphone-ipad

Az utóbbi hónapokban egyre felkapottabb a sorozatokat illetően az Apple, ugyanis folyamatosan érkeztek különféle hírek, hogy éppen milyen kontentekkel készülnek az elkövetkezendő egy évre. Ha minden jól megy, akkor a szolgáltatás jövőre indul útjára, s kezdetnek 12 saját sorozata lesz az almás vállalatnak.

A Morgan Stanley legismertebb Apple elemzője, Katy Huberty úgy hiszi, hogy igenis sikeres lesz az Apple a saját streamszolgáltatásával. Annyira bízik számításaiban a szakértő, hogy szerinte 2025-re igazi Netflix riválissá növi ki magát a szolgáltatás. Katy szerint ha az Apple egy sokkal jobb és olcsóbb alternatívát vezet be, mint riválisa, akkor nyert ügyük van, főleg úgy, hogy az Apple részére rendelkezésre áll egy több, mint egybilliós iOS-es felhasználói bázis. Igazából ez lesz a kaliforniaiak egyik következő fontos lépése, ugyanis nyolc év múlva egy rakás plusz bevételt hozhat a konyhára a szolgáltatás.

Sajnos messze van még 2025, illetve még az Apple saját szolgáltatása sem indult útjára, de ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ezen a téren a jövő, a kaliforniaiak számára. Szerintetek is képesek lesznek labdába rúgni a Netflix mellett az almások?

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!