Egy fontos kiegészítőt felejtett ki az új félmilliós telefonjainak dobozaiból az Apple

HusztiD 2018.09.17. 17:55 iPhone 5 hozzászólás 1 212

27552-41343-iphone-xs-leaked-2-l

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple előző szerda este mutatta be aktuális iPhone modelljeit, az Xs-t, Xs Maxot és az Xr-t. Az elmúlt napokban szinte kizárólag ezekkel kapcsolatos híreket olvashattunk, valamint nem olyan rég egy kibeszélőt is létrehoztunk, melyben elmondhatjátok aktuális véleményeiteket.

Az Apple ugyan említést nem tett az esetről, de aki szemfüles volt, s megnézte az Apple honlapján, hogy mit rejtenek az új telefonok dobozai, akkor az bizony láthatja, hogy egy alapvető kiegészítőt immáron nem mellékelnek a készülékeikhez. Ez pedig nem más, mint a Lightning-jack átalakító. Az almások ezen kiegészítőt elsőnek a 2016. folyamán megjelent iPhone 7 modelljeihez csomagolták, de úgy tűnik, hogy most, két év teltével megfeledkeztek róla, s így erőltetnék a felhasználókat a vezeték nélküli, avagy a Lightning csatis fülesekhez.

Igazából korábban pletykaszinten olvashattunk erről, hogy meglépi eme lépést az Apple, csak éppen azt nem tudtuk, hogy igaz lesz-e, vagy sem. Ebből kifolyólag, aki hagyományos fülessel rendelkezik, annak érdemes lesz beszereznie külön egy átalakítót, ha továbbra is szeretett fülesével szeretne zenét hallgatni.

Mondjuk ilyen árak mellett szerintünk pont megfért volna a csomagban az átalakító… Illetve ha igazán nagyszerűek szeretnének lenni, akkor akár egy gyors töltésre képes adaptert is csomagolhattak volna, de sajnos az sem került bele a telefon dobozába.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Whispertise - 2018.09.17. 18:01

    Ennyiért egy airpod is helyet kaphatna a dobozba. Tudom, ne akajon mindent az ember, de a vezetékes eszközök egy telefon esetébe egyre kényelmetlenebbek tudnak lenni. Évekig használtam a vetezékes füleseket, viszont egy magasabb embernek a szabvány kb 1 méteres füles sok problémát okozhat. Az airpod iszonyatosan jó megoldás és ők is erre akarják terelni a felhasználókat. Ha beletennék a dobozba biztos vagyok benne hogy megnőne a telefon eladása.

  2. Éliás Zsolt András - 2018.09.17. 18:42

    Én adék 10 rugót is egy eredeti almás Lightning-XLR átalakítóért!!! …persze rendes szimmetrikus kimenettel!!!
    …hogy rohadjanak meg!

  3. Pécsi jános - 2018.09.17. 19:08

    Az apple jól bemutatta a nagy semmit!!! Csillagászati áron! És még ezt az egyforintos kiegészítőt is kihagyta! Igazi szarháziak!

  4. Kata72 - 2018.09.18. 08:10

    Kedves Pécsi János, nem muszáj megvenni, ha nem tetszik, vagy netán drága, de beszélni, vagy írni, tisztességesen tudnia kellene.

  5. Lacika54 - 2018.09.19. 18:37

    Kedves Kata72!
    Ott a pont……

Szólj hozzá Te is!