24 órán belül kétszer rabolták ki ugyanazt a kaliforniai Apple Store-t

HusztiD 2018.09.17. 13:55 Apple 0 db 553

Apple-Store-Roseville

Az utóbbi hetekben Amerika szerte több Apple Store-ba törtek be. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek közül a Kaliforniában, Rosevilleban található üzlet a legnépszerűbb a tolvajok körében, ugyanis 20 nap folyamán összesen négyszer törtek be. Ha mindez nem lenne elég, akkor az utóbbi két esetre 24 órán belül került sor egy héttel ezelőtt.

Igen, ugyanis a Roseville Gallériában lévő boltba vasárnap este 7 órakor törtek be, majd hogy biztosak legyenek az elkövetők, hétfő délelőtt 11 órakor ismételten visszatértek, hogy megnézzék, maradt-e még számukra valami. A másnapi látogatások alkalmával a betörők szinte mindent vittek, amit mozdítani tudtak, s összesen 20 ezer dollár, vagyis több, mint 5,5 millió forint értékben fosztották ki az üzletet.

Rendőrség szerint szervezett bűnözésről beszélhetünk, hiszen az elkövetőkre mind a két utóbbi esetben egy sofőr és egy autó várt. Természetesen a hatóság megerősítette, hogy rajta vannak az ügyön, s remélik, hogy mihamarabb megtalálják az elkövetőket, ugyanis nem olyan nehéz elkapni a mai világban azokat, kik lopott tech cuccokkal kereskednek.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!