Hónapokig hiánycikk lehet a 6,1 colos iPhone

HusztiD 2018.09.12. 14:55 iPhone, Pletykák 0 db 354

iphone-x-notch

Ahogy közeledünk a ma esti iPhone eventhez, úgy szivárog róla ki egyre több és több információ. Korábban felmerült pletykaszinten, hogy az LCD-s modellek lesznek a legkelendőbbek az idei felhozatalból, de az utóbbi időben olvashattunk arról, hogy valószínűleg nagy hiánycikk lesz. Nos, a Bloomberg egyik legújabb beszámolója most erre enged következtetni.

Amennyiben hitelesek az oldal forrásai, akkor az Apple-nek gyártási nehézségei akadtak az LCD kijelzővel. Sajnos az nem derült ki, hogy mi okozza a pontos problémát, de valószínűleg a TrueDepth kamerarendszer miatt lehet nehezebb dolga a vállalatnak. Ha visszaemlékszünk, akkor egy évvel ezelőtt, ugyanez volt a szituáció az iPhone X esetében, csak akkor az OLED kijelző okozta a problémát.

Nem tudni, hogy mennyi időbe fog telni, mire kiküszöbölik a gyártási nehézségeket, azonban ha a tavalyi esetből indulunk ki, akkor bizony bele telhet pár hónapba. Ebből kifolyólag azt javasoljuk, hogy érdemes lesz mihamarabb lecsapni a 6,1 colos modellre, s ha szerencsétek van, akkor az elsők között megkaparinthatjátok. Ellenkező esetben nem kizárt a több hetes várakozási idő.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!