Mit szólnál egy szögletes, mégis lekerekített iPad Próhoz? (koncepcióvideó)

HusztiD 2018.09.10. 13:55 iPad 1 db 156

ipad-pro

Mint azt már hivatalosan is tudjuk, az Apple szeptember 12-én mutatja be az aktuális évi iPhone modelljeit, de egyelőre nem tudni biztosra, hogy új iPad Pro modelleket is kapunk-e. A korábbi híresztelések szerint a kaliforniaiak október folyamán szintén tartanak egy eventet, ahol nem csak az új tableteket, de Mac-eket egyaránt kaphatunk.

iPad-Pro-12-9-2018-5K3-1068x580

A MySmartPrice az eddig napvilágot látott pletykák alapján készítette el az aktuális koncepcióját arról, hogy milyen lesz az új táblagép. Az első szembetűnő dolog, hogy a tablet kerete lényegében szögletes lenne – ilyen formatervet legutoljára az iPhone 5/SE modelleknél láthattunk. Ezen felül az iPhone X-re szintén hajazna a masina, ugyanis a kijelző az teljesen lekerekített széleket kapna, akárcsak az almások aktuális csúcsmodellje. Ezen felül a kamera hasonlítana az iPhone 7, illetve 8-ból megismert, szintén lekerekített, de kitüremkedő kialakításhoz, valamint a tablet alsó és felső részén láthatjuk az antennacsíkokat, melyet szintén az iPhone 7 telefonoknál alkalmazott az Apple.

Ti mit szólnátok, ha az Apple egy hasonló tablettel állna elő? Szerintetek milyenek lesznek az idei évi iPad Pro modellek?

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2018.09.10. 15:27

    Háát a mostanihoz képest ez egy gyúró deszkára hajaz :)

Szólj hozzá Te is!