Szinte mindent tudunk az új iPhone modellekről; ezek az iPhone X legzavaróbb funkciói – mi történt a héten?

HusztiD 2018.09.08. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 407

Eltelt egy újabb hét, kezdetét vette a suli, az Apple pedig napokon belül bemutatja az aktuális iPhone modelljeit. Mondhatjuk, hogy meglehetősen jól indul szeptember, s szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok aktuális híreit és történéseit.

Apple-iPhone-event

Drágább lesz a 6,1 colos LCD-s iPhone, mint az iPhone 8

Eléggé meglepő a címben szereplő állítás, ugyanis az elmúlt egy évben csak arról olvashattunk, hogy mennyire olcsó lesz a 6,1 colos iPhone X/9. Most, a bejelentés előtt napokkal, a KeyBanc Capital Markets elemzői adtak hangot számításaiknak, s szerintük nem hogy olcsóbbak, de drágábbak lesznek az új telefonok.

1iphones

Bővebben itt.

Kitalálnád, az iPhone X mely funkciói zavarják leginkább a felhasználókat?

Ha válaszolni kellene a címben feltett kérdésre, akkor te mit mondanál? A kameraszigetre tennéd le a voksodat, inkább az üzemidőre, vagy esetleg másra? Nos, az USA Today nem olyan régen egy új felmérést készített, melyben összesen 1 665 ember vett részt, s arra keresték a választ, hogy mely dolgokért aggódnak leginkább az emberek az iPhone X kapcsán.

iphone-x-quad

Bővebben itt.

Régóta várt funkcióval bővülhet az Apple Watch

Aki használt bármilyen okosórát, az tudhatja, hogy jelenleg szinte mindegyiknek van egy olyan gondja, mely sokak számára zavaró lehet: nem mindegyik rendelkezik az úgynevezett always-on funkcióval. Mindez most megváltozhat az Apple Watch esetében, ugyanis az almások egy új szabadalmat dolgoztak ki, amivel elhoznák eme hasznos – vagy kevésbé hasznos lehetőséget.

How-to-Use-Nightstand-Clock-Mode-on-Apple-Watch

Bővebben itt.

iOS 12: hogyan teheted még hasznosabbá a ne zavarjanak funkciót?

Az Apple évekkel ezelőtt mutatta be a ne zavarjanak funkciót, azonban az iOS 12-ben kicsit tovább gondolták annak a koncepcióját. Talán sokan vagyunk úgy, hogy miután beállítottuk a módot, majd lefeküdtünk, ránéztünk többször is a telefonunk kijelzőjére, hogy kaptunk-e valamilyen értesítést. Nos, mindez ezentúl véget ér a ne zavarjanak alvás közben funkcióval.

png-image-4d98fe699738-1

Bővebben itt.

Kilenc éves az iDoki, hatalmas születésnapi akciók várnak rád!

Idén szeptemberben ünnepli működésének kilencedik születésnapját az iDoki, ennek apropóján a születésnapos újabb, az eddigieknél is fantasztikusabb akciókkal kedveskedik, melyekről bizony nem érdemes lemaradni. A legújabb hirdetmény berkein belül minden kiegészítőre és tartozékra 10 százalékos kedvezményt kaptok az eredeti Apple kiegészítők kivételével, melyen felül az akkumulátor cserékre és a hardveres karbantartásokra is jelentős árengedményt biztosítanak. Aki mostanság tervezi cseréltetni telefonjában az aksiját, illetve hardveres karbantartásra szorulna szeretett masinája, annak érdemes lesz mihamarabb élnie a nem mindennapi lehetőséggel.

3

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében jött a hivatalos infó, hogy az EU GDPR szabályozása miatt lesz sokkal jobb az App Store, majd arra is fény derült, hogy minden eddiginél nagyobb készlettel indul az új iPhone modellek rajtjának az Apple. Készült egy új felmérés, melyből kiderült, hogy melyik Apple Watch modellek a legnépszerűbbek, majd kiderült, hogy egyre kevesebben vásárolnak online okostelefonokat. Végül, de nem utolsó sorban új szervizprogramot indított az Apple az iPhone 8 modellek esetében.

iphone-upgrade-program-iphone-8

A hét második felében az Amazon is átlépte az egybillió dolláros álomhatárt, majd újabb hivatalos statisztikákat kaptunk az iOS 11 elterjedtsége kapcsán. Az Apple még csak most kóstolgatja az OLED technológiát, azonban máris egy újabb alternatíva után nézelődnek, majd idézőjelesen kiderült, hogy hogyan hívják majd az új iPhone modelleket. Végül pedig beszámoltunk, hogy egy év teltével mennyire jól tartja árát a tavaly megjelent iPhone X.

Ezek jutottak a 2018-as év harminckilencedik hetére. Ne feledjük, jövő hét szerdán az Apple bemutatja az aktuális iPhone modelleket, így maradjatok velünk, hiszen a bemutatót követően tartalmas összefoglalókkal jelentkezünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!