Nagyobb felbontást kapnak a negyedik generációs Apple Watch modellek

HusztiD 2018.09.06. 15:55 Apple Watch, watchOS 0 db 247

digitalcrownfriendsbutton

Csak úgy pörögnek a hírek, ahogy egyre közelebb kerülünk a szeptember 12-i iPhone eventhez. Mondhatjuk lassan, hogy nem lesz olyan újdonság, melyről beszámolhatnak a szerdai eventen az almások, ugyanis az elmúlt napokban szinte minden fontosabb infó kiszivárgott az új termékekről.

Ezúttal szintén a 9to5Mac csapatáé az érdem, kik a legújabb watchOS 5 bétájában kutakodtak kicsit. A kincskeresés eredményes volt, ugyanis olyan bizonyítékokra bukkantak, mely szerint a 42 mm-es Apple Watch 4 modellnek a felbontása 384 x 480 pixelre változik a jelenleg használatos 312 x 390-es arányról. Nyilván a változás háttérében az újabb kialakítás áll, hiszen az eddigi infók alapján az óra sokkal kisebb kávát kap, ami által eleve nő a kijelző fizikális mérete.

Hogy pontosan mekkora lesz az óra pixelsűrűsége, az egyelőre nem tudott, de a 9to5Mac 345-re tippel, mely kicsivel nagyobb, mint amit a kint lévő modellek biztosítanak. A nagyobb kijelzőnek köszönhetően egyébként lényegesen több információt jelezhetnek ki számunkra az alkalmazások, ami nem elhanyagolandó tényező egy okosóra esetében.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!