Már az OLED-en túlra kacsintgat az Apple

HusztiD 2018.09.05. 15:55 iPhone 5 db 397

2zau6e8

Tudjuk nagyon jól, hogy nem az Apple volt az első vállalat, kik bemutatták okostelefonjaikban az OLED kijelzőt. Az almások éveken át alkalmazták az LCD paneleket, azonban az előző év folyamán megjelent iPhone X volt az első olyan telefonjuk, melyben debütált az eggyel fejlettebb technológia.

Az Economic Daily News értesülései szerint az Apple-től folyamatosan érkeznek az AUO-hoz emberek, kik egy újabb technológia után, a microLED iránt érdeklődnek. Ha minden a megfelelő kerékvágás szerint halad, akkor a tajvani gyártó az idei év utolsó negyedévében kezdi legyártani első microLED paneljait, azonban egyelőre nincs hír arról, hogy bármelyik gyártó új készülékében is bemutatkozna. Egyelőre az Apple nagyon nagy érdeklődést mutat a technológia iránt.

Természetesen nem ez az első olyan infó, mely alapján az almások érdekeltek a technológia iránt, de a mostani hír egy újabb megerősítés, hogy ez lehet a következő nagy újítás a következő években. A microLED panelek egyébként sokkal szebb képet adnak az OLED-hez képest, s eleve fényesebb héttérmegvilágítással rendelkeznek, ami mellett energiahatékonyabbak, s még a beégéstől sem kell tartani, mint az OLED panelek esetében.

Hogy mikor mutatkozhatnak be az első microLED-es iPhone modellek, az erősen kérdéses, de feltehetően jó pár évet várni kell az alkalomra.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 5 db

 1. g - 2018.09.05. 20:04

  Ja Ja addig meg leszopják a samsungot és kuncsorogni neki adjon kijelzőt nekik :)))

  • Kiki - 2018.09.05. 20:27

   Nem nagyon értesz a dologhoz, igaz!?

 2. Kovig - 2018.09.05. 20:48

  Kiki: ne foglalkozz vele, g egy ostoba android fun, ha akarnad sem tudnad neki elmagyarazni, a samsung es az apple kapcsolatat.

 3. Drp81 - 2018.09.06. 17:54

  Szerintem meg inkább fan, és egyáltalán nem fun…

 4. Kovig - 2018.09.10. 20:03

  Igen fan, felreirtam, bocs.

Szólj hozzá Te is!