Lassan, de elérte végleges elterjedtségét az iOS 11

HusztiD 2018.09.05. 13:55 iOS 0 db 175

ios_9_ipad_iphone-800x481

Tudhatjuk, hogy az Apple bizonyos időközönként frissíti az iOS megoszlási statisztikáját az App Store fejlesztői oldalán. Az utóbbi hónapok folyamán kicsit elhanyagolták a dolgokat a kaliforniaiak, hiszen legutóbb május 31-én osztották meg a legutolsó adatokat.

Most a napokban, szeptember 3-án viszont felrakták a legújabb statisztikákat, mely alapján immáron elmondható, hogy az iOS 11 elterjedtsége immáron 85 százalékos. Nem rossz ez az arány, főleg akkor, ha a droidos rendszerek megoszlási rátáihoz hasonlítunk, azonban elmondhatjuk, hogy az aktuális operációs rendszer sokkal lassabban terjed, mint tavaly az iOS 10. Ezen felül az iOS 10-et sem érdemes temetni, ugyanis legutóbb az iOS készülékek 10 százalékán volt megtalálható, míg az ennél korábbi rendszerek 5 százalékos megoszlást értek el.

ios11adoptionseptember

Ez az utolsó iOS 11 megoszlási statisztika, hiszen az almások legközelebb már csak azt fogják elárulni, hogy hogyan teljesített az első hetekben az iOS 12. Ne feledjük, hogy az iPhone event szeptember 12-én, vagyis jövő hét szerdán lesz. Ha minden jól megy, akkor az iOS 12 végfelhasználói változata egy héttel később, szeptember 19-én érkezhet, míg az új iPhone modellek feltehetően 21-től lesznek megvásárolhatóak az első körös országokban.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!