Újabb lendületet kapott az Apple Glass csapata

HusztiD 2018.09.04. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 245

apple-glass-ar-glasses-idrop-news-x-martin-hajek-3

A Reuters egyik újabb beszámolója szerint az Apple-nek ismételten sikerült felvásárolnia egy kisebb startup-ot, mely a közeljövőben nagy hasznukra lehet. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a 2012-ben alapított Colorado-i Akonia Holographics startup lényegében a kiterjesztett valósághoz kapcsolódóan gyárt holografikus lencséket.

Az akvizícióról egyelőre nem sokat tudni, még annyit sem, hogy nagyjából mennyiért csaptak le a vállalatra. Természetesen felkeresték a felvásárlás kapcsán a kaliforniai vállalatot, ahol egy szóvivő a szokásos sablon szöveget mondta, mely szerint az Apple időről időre vásárol fel kisebb vállalatokat, de nem vitatják, hogy milyen okokból.

Az új munkaerő és a tapasztalat feltehetően az Apple első okosszemüvegének megalkotásában játszhat nagy szerepet. Az pedig, hogy mikor érkezik az Apple Glass, egyelőre nem tudni, de a korábbi felvetések alapján nagyjából 2020-ra várhatjuk.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!