Minden eddiginél nagyobb iPhone készlet leszállítását tervezi az Apple

HusztiD 2018.09.03. 13:55 iPhone, Pletykák 0 db 262

2018-iphone-mockup

Az Apple részére utoljára az iPhone 6 modellek megjelenését követően volt nagyobb fellendülés, ugyanis ekkor jutottak a csúcsra – már ami az eladásokat illeti. Azóta eltelt időben sem panaszkodhatnak az iPhone teljesítményével kapcsolatosan, hiszen negyedévről negyedévre kimagaslóan teljesítenek.

A Digitimes legújabb beszámolója szerint az Apple alaposan felkészül a rajtra, ugyanis az előrejelzéseik alapján hasonlót várnak, mint anno 4 évvel ezelőtt. Ha hitelesek a forrás információi, akkor az almások az idei év végére összesen 70-75 millió telefont gyártanak le és adhatnak el. A kaliforniaiak számításai alapján az új, 6,1 colos LCD-s modell igen népszerű lesz, ugyanis ezzel azon felhasználókat célozzák meg, kik számára túl drágák az OLED kijelzős telefonok.

Hogy végül miként alakulnak a piaci eladások, s mire lesz igény, az nagyon sok tényezőtől fog függni. Amennyiben valóban 6-700 dollár körüli áron adja a belépőszintű modelljét az Apple, akkor nem igazán lesznek gondok, hiszen ilyen ár mellett többen fognak váltani, mint jelenleg az ezer dolláros mellett. Meglátjuk, hogy hogyan alakulnak az eladások. Ti mire számítotok?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!