Meglepődnél ha tudnád, melyik a legnépszerűbb Apple Watch modell

HusztiD 2018.09.03. 15:55 Apple Watch 0 db 673

APPLE watch

Ha tippelned kéne, te kitalálnád melyik a legnépszerűbb Apple Watch modell? Jelenleg minden tényező a harmadik generációs Apple Watch mellett áll, hiszen jelenleg ez lehet a legjobb választása a felhasználóknak a funkcionalitása, illetve az újabb hardvere miatt.

A Counterpoint új felmérése kimutatta, hogy az Apple Watch S1 modellek a legnépszerűbbek az Apple kínálatában, hiszen statisztika szerint tízből kilenc vásárló teszi le emellett a voksát. Az elemzők szerint egészen meglepőek ezek a megoszlási ráták, hiszen a statisztika jelenleg azt mutatja, hogy a felhasználók inkább az olcsóbb modellt választják, ellenben a legújabbakkal, melyek papíron sokkal jobbak, gyorsabbak és még az LTE kapcsolatot is támogatják.

További érdekességre szintén rámutattak a szakértők, hiszen a legutóbbi negyedévben 41 százalékra esett az Apple aránya az okosórák piacán, míg egy évvel korábban 48 százalékon álltak. Ezzel ellenben a Fitbit 8 százalékról 21-re növelte megoszlásait.

Végére érdemes megjegyezni, hogy az Apple Watch S0 modellek a tényleges első generációs órák, míg az S1 az úgynevezett ráncfelvarrott kiadás, melyet az Apple az S2 modellek megjelenésekor tett elérhetővé a kaliforniaiak.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!