Vége a várakozásnak: szeptember 12-én mutatja be új iPhone és Apple Watch modelljeit az Apple

HusztiD 2018.08.31. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 511

Apple-iPhone-event

Eddig pletyka szinten merült csak fel, de tegnap este óta hivatalos, hogy az almások szeptember 12-én tartják meg az idei év legjobban várt eseményét. Az Apple hivatalosan kiküldte az egyelőre nem sokat sejtető meghívóit, melyből kiderült, hogy az iPhone eventre szerdán kerül sor a főhadiszálláson belül, a Steve Jobs előadóteremben a megszokott időben, ami idehaza este 7 órát jelent.

Mire számíthatunk? Mivel szeptemberben mindig az iPhone-okról szólnak az események, így ennek megfelelően az almások bemutatják az aktuális évi csúcsmodelleket, melyekről nem olyan régen minden fontosabb infó kiszivárgott. Ezen felül biztosan megmutatja magát a negyedik generációs Apple Watch, de még kisebb újdonságra is számíthatunk.

A minap folyamán kiderült, hogy csúszni fog az AirPower és az AirPods 2, de ettől függetlenül reméljük, hogy legalább szót ejtenek róluk az eseményen. Hogy várhatóak-e új iPad Pro modellek, az egyelőre kérdéses, mivel a tableteket általában októberben mutatják be. Új Mac és MacBook modelleket sem feltétlen várhatunk, ezeket is inkább egy októberi event berkein belül mutathatják be.

Ne feledjétek, bő másfél hét múlva hivatalosan kiderül minden. Maradjatok velünk, ugyanis ahogyan megszokhattátok, az event után tartalmas összefoglalóval jelentkezünk, ahol összeszedjük, hogy milyen aktuális újdonságokat mutatnak be az almások.

Ti milyen új terméket vártok leginkább?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Tolembol - 2018.08.31. 10:47

    Szerintem nem a megszokott idopontban kellene jelentkezni, hanem akkor, mikor kesz van valami, azt kellene bejelenteni!

  2. Todor - 2018.08.31. 12:35

    Lehet, hogy ez karika a réz alapú új tóltőre utal..

Szólj hozzá Te is!