Idő előtt szivárogtatták ki az iPhone Xs és Apple Watch 4 promóképei?

HusztiD 2018.08.31. 11:56 Apple Watch, iPhone 0 db 927

IPHONE-XS

Csak úgy pörögnek az események, hiszen elsőnek az Apple hivatalosan kiküldte meghívóit a szeptember 12-i iPhone eventre, majd nem sokkal később a 9to5Mac hozzájutott két promóképhez, melyeken elviekben az új iPhone modellek és a negyedik generációs Apple Watch látható.

A képek valódinak néznek ki, viszont eddig nem igazán volt rá példa, hogy idő előtt kiszivárogtak volna. A tegnapi event bejelentést követően szivárgott ki véletlenszerűen az alábbi két kép, melyre a 9to5Mac egyből lecsapott. Ha valósak a mostani szivárgások, akkor valaki bizony elég nagy bajban van a kaliforniai vállalatnál.

Ha az alábbi képből indulunk ki, akkor az új iPhone modellek két méretben lesznek elérhetőek, s immáron az arany szín is visszatér. Az Apple Watch 4-ről kicsit kevesebbet mondhatunk el, de az alábbi videóban lévő kép alapján látszik, hogy az Apple csökkentette a káva méretét, így egy sokkal nagyobb, kijelzésre alkalmas felületet kapunk.

Mit gondoltok? Szerintetek véletlen szivárogtak ki a képek?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!