Még idén sem számíthatunk az AirPower és a második generációs AirPods termékekre

HusztiD 2018.08.30. 15:55 Apple, Pletykák 3 db 201

AirPower

Az Apple előző év szeptemberében mutatta be az AirPower vezeték nélküli töltőállomást, melyen egyszerre három különböző terméket tölthetünk, legyen szó akár egy iPhone-ról, Apple Watch-ról és egy AirPods-ról. Az AirPower bejelentésével az almások lényegében megerősítették, hogy valamikor a jövőben érkezik egy vezeték nélküli töltésre képes AirPods, de ezt sajnos még a mai napig nem mutatták be.

Nos, úgy tűnik, hogy aki ezen termékek idei évi megjelenését remélte, azok számára lesz egy rossz hírünk – legalábbis ezt állítják a Barclays szakértői. Állításaikat egy meg nem nevezett, az ellátási láncból származó informátorra alapozzák. Pontos okot sem osztottak meg, hogy miért késhetnek a kiegészítők, de elviekben az Apple úgy egyezett meg a beszállítóival, hogy a következő évre szállítják le a második generációs AirPods-ot, s vele együtt az AirPower-t.

Ha igazak a mostani infók, akkor nagyon érdekes az Apple taktikája, hiszen egy évvel ezelőtt mutatták be az AirPower-t, melyre még jelen állapotok szerint is hónapokat kell várni. Hogy végül mi lesz a termék sorsa, azt biztosra nem tudhatjuk, de reméljük hogy a szeptemberi iPhone eventen szóvá teszik, hogy nagyjából mikorra várhatjuk.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Zsé - 2018.08.30. 19:52

    Csak azt nem értem hogy minek mutatnak be valamit ha az nem is kapható! De ilyen az óra telefonálási képessége is! Amerikán kívül sehol nem lehet vele telefonálni! Az az egész kezd egy kicsit szemfényvesztés lenni, nem?

  2. Pool - 2018.08.31. 21:41

    Hát igen. Kezd eléggé vicces lenni az apple.

  3. Pataki Jolán - 2018.09.06. 23:05

    Mi itt a probléma?! Az Apple bemuatatott 2 órát: az egyikkel nem tudsz telefefonálni és kapható Magyarországon is, és a másikkal pedig tudsz telefonálni, de nem Magyarországon és ennek fejében nem is hirdetik és nem is árulják hazánkban.

Szólj hozzá Te is!