Kell ennél menőbb? Ilyen lenne a gigantikus Touch Bar-ral szerelt MacBook Pro

HusztiD 2018.08.29. 13:55 Mac, Videók 0 db 233

concept

Az Apple a MacBook Pro modelljeinél mutatta be az úgynevezett Touch Bar-t, mely a felső funkciógombokat hivatott felváltani úgy, hogy közben egyéb hasznos információt kijelez számunkra a felület. Ezen felül vannak programok, melyek hasznát veszik a Touch Bar-nak, azonban sokan ennek ellenére sem látják értelmét az Apple újításának.

Ezúttal egy Furkan Kasap névre hallgató felhasználó töltött fel egy koncepcióvideót a YouTube csatornájára, amelyben egy olyan MacBook Prót álmodott meg, melyben teljesen eltűnnének a fizikális gombok. A billentyűzet és a touch pad helyett egy hatalmas Touch Bar-féle érintőfelület kapna helyet, mely képes lenne mindenféle dolog kijelzésére a billentyűzettől kezdve, különféle kiegészítéseken át. A nagyobb felületnek köszönhetően lényegében könnyebben használhatnánk az úgynevezett tapipadot, illetve alkalmazásonként itt is változna, hogy miket jelez ki számunkra a gép. Röviden akár egy újabb szintre emelhetné a felhasználói élményt a mostani koncepció.

Mit szólnátok hozzá, ha az Apple egy hasonló masinával támadna?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!