Szinte minden fontosabb infó kiszivárgott az új iPhone modellekről

HusztiD 2018.08.28. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 2 031

BE864529-1DD0-413B-943C-C6764B435508-780x360

Mondhatni, hogy már csak napokra vagyunk a 2018-as iPhone modellek bejelentésétől, ugyanis ha minden jól megy, akkor szeptember 12-én rendezi meg a következő médiaeseményt az Apple. Most, hogy nyakunkon az event, a Bloomberg újabb apró, ám érdekes információkat osztott meg a telefonokról.

Az aktuális beszámoló szerint az 5,8 colos modell lesz az iPhone X méltó utódja, s mondhatni olyan frissítéseket kap, mint amelyeket minden második évben az úgynevezett “S” modellektől várhatunk. Arról sajnos nem tud a Bloomberg, hogy mi lesz a telefon pontos neve (talán iPhone Xs), azonban az Apple alaposan rágyúr a teljesítményre, s várhatóan 20-30 százalékkal lesz gyorsabb a telefon, illetve a másik fő terület a kamera lesz, ami szintén jelentős fejlődés elé néz.

A 6,1 colos modell lesz az olcsóbb alternatíva, mint ahogyan azt eddig is tudtuk. Az oldal információi szerint ebben a telefonban sokkal olcsóbb komponensek kapnak helyet, mint az LCD kijelző, vagy a rozsdamentes acél helyett az alumínium keret. Ez a telefon természetesen több színben érkezik, de a Bloomberg egyelőre nem részletezte. Mondhatjuk, hogy ezzel a modellel célozza meg azon felhasználókat az Apple, kik nem hajlandóak ezer dollárt kiadni a csúcsmodellért, de mégis egy iPhone X-szerű telefont szeretnének.

Végül itt van a 6,5 colos modell, melyről annyit tudunk, hogy az Apple nem iPhone Xs Pluszként fogja hívni. Az iPhone 6-tól kezdte el a nagyobb modellekre alkalmazni a Plus kifejezést a vállalat, de ha helyesek az oldal mostani infói, akkor ezennel ez elmarad. Hogy pontosan mi lesz a modell megnevezése, arra nagyon kíváncsiak vagyunk. Apropó, azt is említette a forrás, hogy a 6,1 és a 6,5 colos telefon kapja meg a dupla SIM-es kialakítást.

Ne feledjük, már tényleg csak napok vannak hátra, s ha minden jól megy, akkor nagyjából két hét múlva minden kiderül. Ti mit vártok leginkább?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bubad - 2018.08.28. 18:20

    Én azt várom leginkább, hogy az évenkénti modellfrissítésről mikor állnak már le a giga nagy “környezettudatos” vállalatok? Csak mert így késztetik a népet a kötelező modellcserére, és ezzel együtt értéktelenítik el a még szinte új csúcstelefonok árát, és ezzel a gyártón kívül senki de senki nem jár jól! De cserébe kapunk 1 tizedmásodpercet az alkalmazás inulási idejéből, és a kamera is hej de sok megapixel, de minek?

    Sírok most akartam egy X-et venni, de ahogy elolvatam ezt a cikket rájöttem hogy már szeptember második felében ósdi lesz…..

Szólj hozzá Te is!