Költséghatékonyság miatt vált beszállítókat az Apple

HusztiD 2018.08.27. 13:55 Apple 0 db 132

tim-cook

Nem olyan rég lépte át a történelmi mérföldkövet az Apple, hiszen sikerült elérniük az egybillió dolláros vállalat címet. Sok tényező játszott ebben fontos szerepet, s a vállalat legutóbbi pénzügyi negyedéves teljesítménye is kimagasló volt, hiszen a megszokotthoz képest sokkal jobban taroltak.

A Digitimes új beszámolója szerint az Apple lassan minden tajvani gyártást Kínába visz át. Jelenleg több parterük van Tajvanban, azonban sokkal kedvezőbb gyártási és előállítási költségeket követelnek, amit a tajvani partnereik nem tudnak megadni. Ebből kifolyólag több újabb partnert találtak az almások, kik sokkal versenyképesebb árat tudtak maguknak kiharcolni.

Az egyik ilyen áldozat például a Catcher Technology, kik a MacBook-ok számára gyártják le az alumínium házat. Természetesen nem csoda az Apple jelenlegi lépése, hiszen megannyi partnerük van, így nyugodtan kereshetnek olyanokat, kik versenyképesebb árat ajánlanak. Ebből kifolyólag a vállalat tovább minimalizálja a kiadásait, mely végeredményben nagyobb profitot hoz számukra.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!