Ezeket az új termékeket várjuk heteken belül az Apple-től; hatalmasat tarolt Tim Cook – mi történt a héten?

HusztiD 2018.08.25. 15:25 iPhone 0 db 345

Augusztus huszadika miatt kicsit rövidebb volt a hetünk, de ettől függetlenül számos érdekességről számoltunk be, melyekről ha lemaradtatok, akkor érdemes bepótolnotok.

D885E6DE-8389-41E7-8F26-F36AE94568C9-1-780x437

Pletykaáradat: érkezik az iPad Mini 4, az AirPower, illetve drágább lesz a MacBook Air

Az elmúlt hetek folyamán megannyi hírről olvashattunk, hogy mit várhatunk az Apple-től az idei év hátralévő részében. Ezúttal a jól ismert, ám sokszor kétes információkkal szolgáló Digitimes számolt be a legújabb újdonságokról, hogy végül mit várhatunk az elkövetkezendő hetek folyamán.

public-beta

Bővebben itt.

A professzionális felhasználókat célozza meg a Mac Mini 2018-as frissítésével az Apple

Mondhatni tavaly óta nyílt titok, hogy a 2018-as év a Mac éve lesz – legalábbis ezt mondták 2017 folyamán ezelőtt az Apple vezetői. Azóta eltelt lassan egy év, de nem sok mindent dobtak piacra az almások. A Blommberg egyik jól ismert munkatársa, Mark Gurman úgy hiszi, hogy hamarosan megérkeznek az új Mac Mini modellek, de nem azok, melyekre mi átlagfelhasználók várunk.

mac-mini-2018

Bővebben itt.

Hatalmas summát rak zsebre Tim Cook

Tim Cook immáron 7 éve tölti be vezérigazgatói szerepét az Apple-nél, miután Steve Jobs 2011 folyamán lemondott. Ahogyan szinte mindegyik nagyvállalatnál, úgy az Apple-nél is vannak célok, melyeket ha elérnek, akkor a vezetők különféle juttatásokban kapnak.

tim-cook-celebrates

Bővebben itt.

Hoppá! Lebukott a Samsung, hamis fotókkal reklámozzák telefonjaik kameráit

DesignTAXI egy nagyon kényes dologról számolt be a napok folyamán, hiszen egy éles szemű felhasználó észrevette, hogy hamis képekkel reklámozza a Galaxy A8-as modelljét a Samsung Brazil aloldala. Mint tudjuk, a nagyobb gyártók nagy előszeretettel készítenek olyan reklámokat, melyben az adott telefonnal készített képek és videók nagyszerűségeire hívják fel a figyelmet.

Samsung_stock002-780x408

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején megtudtuk, hogy az idősebbek szerint igen is aggasztóak és zavaróak az Apple reklámjai, majd felmerült, hogy hiába van számos előnye a kétlépcsős hitelesítésnek, sokan nem használják. Ha minden jól megy, akkor szeptember 14-től lesznek előrendelhetőek az új iPhone modellek, ám ezt megelőzően a Motorola is bemutatta a saját iPhone X hasonmás telefonját.

Apple-Pencil-iPhone-X

A hét második felében Jimmy Kimmel figurázta ki az Apple-t a tőle megszokott humoros módon, majd felmerült az iPhone xx kódnév, amely az új belépőszintű modell lehet. Ha igazak a pletykák, akkor a 2018-as iPhone modellek közül az OLED kijelzős telefonok megkapják az Apple Pencil támogatást, illetve sokkal gyorsabb vezeték nélküli töltésre lesznek képesek az új modellek.

Ezek jutottak a 2018-as év harminchetedik hetére. Ne feledjük, hogy a diákok számára már csak egy hét van hátra a nyári szünetből, így az elkövetkezendő napokat mindenki próbálja meg pihenéssel tölteni, mi pedig folyamatosan jelentkezünk az aktuális Apple-körüli hírekkel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!