Hiába a Face ID, továbbra is népszerűek maradnak az ujjlenyomat olvasók

HusztiD 2018.08.24. 13:55 Egyéb 1 db 241

touch-ID-780x584

Az Apple tavaly szeptemberben bemutatott csúcsmodellje, az iPhone X volt az első olyan okostelefon, melyben egy igen fejlett előlapi kamerarendszer mutatkozott be. Ekkor az almások kukázták a régóta használt Touch ID-t, s elmondták, hogy a Face ID-é lesz a jövő.

Mi több, az Apple vezetői azt is megosztották, hogy nagyjából kétéves előnyben vannak a riválisaikhoz képest, s a mai napig nem sikerült egyetlen egy riválisuknak sem komolyabb alternatívát bemutatniuk. A Digitimes beszámolója szerint a piac továbbra is nagy igényt tart az ujjlenyomat olvasóval ellátott okostelefonokra, azonban a gyártók mostantól sokkal inkább a kijelzőbe ágyazott megoldást fogják előnyben részesíteni.

Ezzel a megoldással közel széltől szélig terjedő kialakítást hozhatnak létre a gyártók. Az oldal forrásai alapján egyébként az idei év végéig 42 millió ehhez szükséges panelt és kiegészítőt szállítanak le a gyártók az ügyfeleik részére, s a következő évben akár a 100 milliós számot is elérheti ennek a mértéke. A Digitimes szerint leginkább a közép és felső kategóriás telefonokban lesz elterjedt a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat olvasó.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. vistu88 - 2018.08.24. 20:31

    A face id egy drága parasztvakítás. Nem több, nem kevesebb.

Szólj hozzá Te is!