Az Apple kiadta az iOS 12 tizedik bétáját

HusztiD 2018.08.24. 10:55 iOS 3 hozzászólás 385

public-beta

Az Apple eredetileg hétfő este adta ki az iOS 12 kilencedik bétáját, de mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg csütörtök este az iOS 12 tizedik kiadása. A jelenlegi rendszer természetesen csak a fejlesztők számára érhető el, az elkövetkezendő napok folyamán viszont várható, hogy az eggyel korábbi bétát a publikum számára egyaránt elérhetővé teszik a kaliforniaiak.

Mivel ez már az utolsó kiadások egyike, így igazából sok újdonságra nem számíthatunk. Feltehetően csak a Golden Master verzió van hátra, hiszen előre láthatóan szeptember közepén érkezik az iOS 12 végleges kiadása. Addig pedig az alábbi két videóból ismerkedhetünk meg a tizedik béta újdonságaival.

A legújabb főrendszerek végfelhasználói változatai szeptember közepére várhatóak. Jó hír, hogy addig bárkinek lehetősége van telepítenie a bétákat abban az esetben, ha türelmetlen lenne. Nem olyan régen leírtuk, hogy hogyan telepíthetitek az iOS 12 bétáját, illetve azt is, hogyha meguntátok volna, akkor hogyan rakhattok vissza egy aktuális iOS 11 verziót.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Attila - 2018.08.24. 14:47

    Kérdezném az okosoktól, hogy az iOS 12-vel a régebbi telefonok is felélednek , mint a főnix a hanvaiból? Vagy hiú ábránd?!

  2. Thomy08 - 2018.08.25. 11:21

    Vannak tesztek a youtubon a videók szerint gyorsabbak lesznek de nyilván azért nem varázsolja újjá

  3. Whiteangel - 2018.08.25. 15:47

    Szerintem,bizonyos règebbi modellek manapsàg szinte menthetetlenek, de van mèg remèny làtszólagos külömbsègeket lehet làtni az 5-5s-6-6s-7 modelleknèl akinek van esetleg (geekbench) règebbi tesz eredmènye, az làthatja,hogy ha a telefonja nem vàltozott, az eredmèny jócskàn felkúszott mèg a bètàk alatt is.

Szólj hozzá Te is!