Közel a megjelenés: hat új Apple Watch modellt jegyzett be az Apple

HusztiD 2018.08.23. 13:55 Apple Watch 0 db 531

apple-watch-series-3-waves

Még csak ezután kezdődik az év legjava az Apple szemszögéből, ugyanis Tim és csapata szeptember elején mutatja be a legújabb iPhone és Apple Watch modelleket. A Consomac legújabb felfedezése alapján viszont bőven van okunk reménykedni, ugyanis a vállalat az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál hat új Apple Watch modellt jegyeztetett be.

A legújabb modellszámok az alábbiak: A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 és A2008. Sok mindent ugyan nem tudhattunk meg, de ha az előző évi harmadik generációs órákhoz hasonlítunk, akkor ott az Apple hét új terméket jegyeztetett be, míg most eggyel kevesebbet. Lehetséges, hogy ezúttal nem lesz kerámia tokos modell? Nem kizárt.

Ugyan sok információ nem derült ki a modellszámokból, de ettől függetlenül bizakodhatunk, hogy szeptember elején megtörtének az új bejelentések, s végre megkapjuk az új telefonokat és okosórákat az Apple-től.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!