Tovább fejleszti az Apple Watch egészségi funkcióit az Apple

HusztiD 2018.08.22. 11:56 Apple Watch 0 db 215

apple-watch-3-2

A CNBC nem olyan régen arról számolt be, hogy milyen új dolgokat fejleszthet az Apple. Az almások honlapján különféle álláshirdetések találhatóak meg, melyek arra engednek következtetni, hogy milyen újdonságokat várhatunk a kaliforniai vállalattól.

Az álláshirdetések szerint a kaliforniaiak olyan mérnököket keresnek, kik segítenek egy új, az egészségi funkciókhoz kapcsolódó chipet fejleszteni. Lényegében mondhatjuk azt, hogy továbbfejleszthetik az Apple Watch jelenlegi processzorát, mely képes lesz még jobb adatokat kinyerni a szenzorok által. Ezen felül sokkal energiahatékonyabb chipek fejlesztését szeretnék. Utóbbinál bővebb infó nem derült ki, de ebből kiindulva nem  kizárt, hogy a jövőbeli órák immáron többnapos üzemidővel rendelkeznének.

Mivel ezek álláshirdetések, így nyilvánvalóan szűkszavúak az almások. Hogy milyen fejlesztések várhatóak, azt csak tippelni lehet, de bízzunk benne, hogy az elkövetkezendő években látni fogjuk az eredményeket.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!