Pletykaáradat: érkezik az iPad Mini 5, az AirPower, illetve drágább lesz a MacBook Air

HusztiD 2018.08.22. 17:55 iPad, Kiemelt hírek, Mac 2 db 611

public-beta

Az elmúlt hetek folyamán megannyi hírről olvashattunk, hogy mit várhatunk az Apple-től az idei év hátralévő részében. Ezúttal a jól ismert, ám sokszor kétes információkkal szolgáló Digitimes számolt be a legújabb újdonságokról, hogy végül mit várhatunk az elkövetkezendő hetek folyamán.

Amennyiben helyesek az oldal értesülései, akkor bizony az új MacBook Air utódja drágább lesz, mint vártuk. Korábbi pletykák szerint az új belépőszintű notebook-ot 999 dollártól kínálta volna a kaliforniai vállalat, azonban a mostani szóbeszédek alapján 1 200 dollártól indul az új MacBook Air modellek ára. Ez kicsit szembe megy a korábbi állításokkal, s ezzel az árszabással már nem igazán számítana belépőszintűnek.

A Digitimes értesülései alapján az Apple eredetileg idén tavasszal szerette volna bemutatni az új MacBook Air modelleket, de mivel az Intelnek gyártási nehézségei akadtak, így emiatt csúsztak meg az almások egyaránt. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor az új masinákban 10 nm gyártástechnológiával készült legújabb Intel processzorok kapnak helyet.

További érdekesség a pletykaforrás szerint, hogy az Apple végre-valahára bemutatja az új iPad Mini-t, vagyis az ötödik generációt. Pontos specifikációkat nem osztottak meg róla, de a felvetés eléggé érdekes, mivel legutoljára 3 éve frissítette a 7,9 colos tabletet az Apple. Végül, de nem utolsó sorban az AirPower-ről is volt némi infó, amely elviekben az új iPhone modellekkel karöltve jelenik meg szeptember folyamán, az ára pedig 160-190 dollár között lesz.

Ne feledjük, hogy a Digitimes sokszor sok mindenről beszámol, így a legtöbb hírük olykor teljesen valóságtalan. Hogy a mostani infók mennyire hitelesek, azt sajnos nem tudjuk, viszont maradjunk türelemmel, ugyanis hamarosan fény derül, hogy igazak-e a mostani pletykák vagy sem.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Mitulas Bati - 2018.08.22. 20:20

    Az ipad mini 4 három éve jelent meg. 2015 szept 9

  2. dtk76 - 2018.08.26. 10:10

    Legalább nézzetek utána a dolgoknak, mielőtt leírjátok. :-)

Szólj hozzá Te is!