Megnyitotta hatalmas üvegkapuit az Apple Park

HusztiD 2018.08.17. 10:25 Apple 0 db 161

27171-40046-180815-Apple_Park-l

Tegnap hajnalban egy új GIF-et töltött fel Twitterre az Apple vezérigazgatója, Tim Cook, melyben arra hívja fel a figyelmet, hogy most már sokkal izgalmasabbak lesznek az ebédszüneteik az Apple Park dolgozóinak. Miért lehetne izgalmasabb egy ebédszünet? A tweetben mellékelt GIF-ből kiderül.

Az Apple Park ebédlőjét úgy tervezték, hogy az két üvegpanel által nyitható legyen, így a mellékelt GIF-en látható módon két hatalmas panel húzódik el, mely könnyebbé teszi a kijutást az alkalmazottak számára. Ezen felül sokat védenek az üvegpanelek a környezeti hatásokkal szemben, hiszen ha hirtelen vihar támadna, akkor egyszerűen be tudják zárni, nehogy elázzon a terem. Mindent egybevetve iszonyatosan jól néz ki, ahogyan ekkora panelek húzódnak el.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amelybe már teljesen beköltöztek az almások. Az új főhadiszállás egyszerre 12 ezer embernek ad munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!