Minden eddiginél jobban rágyúr Indiára az Apple

HusztiD 2018.08.16. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 100

indian-flag-and-apple-maps-siri

Az utóbbi évek alkalmával egyre többet olvashattunk az Apple-ről és India helyzetéről, ugyanis a kaliforniai óriás évek óta próbálja meghódítani a piacot. Legutóbb arról számoltunk be, hogy szinte teljesen elvéreztek az almások, most viszont a Bloomberg arról adott hírt, hogy új stratégiával áll elő Tim csapata.

A rendelkezésre álló információk alapján az Apple továbbra is hatalmas lehetőségeket lát az ázsiai országban, hiszen jelenleg ez az egyik legjobban fejlődő ország – legalábbis ami az okostelefonok piacát illeti. Egy meg nem nevezett Apple alkalmazott erősítette meg mindezt a Bloomberg részére, aki még azt is hozzáfűzte, hogy ha minden jól megy, akkor jövőre nyílnak meg az első hivatalos Apple Store-ok Új Delhiben, Bengaluruban és Mumbaiban.

Az Apple úgy próbálja majd fenntartani az indiai felhasználók lelkesedését, hogy egész évben különböző akciókat tartanak, azonban ezen belül pontosabb infókkal jelenleg nem szolgált a forrás. A másik dolog pedig, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek és természetesen tovább fejlesztik az ázsiaiaknál az Apple Music, Siri és az Apple Maps szolgáltatásaikat, hogy minél jobbak legyenek a rivális gyártókkal szemben, amivel szintén azt remélik, hogy újabb felhasználókat győznek meg a váltásról.

Az Apple számára egyelőre nagyon kényes téma az indiai piac, hiszen évek óta próbálkoznak, de eddig sikertelenek voltak. Ha valóban sikerül megnyitni saját boltjaikat, s ha egész éves akcióval jelentkeznek, akkor változhat az arányuk az adott piacon, de egyelőre úgy tűnik, hogy egyáltalán nem lesz könnyű dolguk az almásoknak.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!