Egy Apple Store mintájára épült a legújabb McDonald’s étterem

HusztiD 2018.08.15. 11:56 iPhone 0 db 264

McDs_RUSH-Clark-HERO_resized

A McDonald’s hivatalos honlapját böngészgetve egy igen érdekes jelenségre lehettek figyelmesek az arra látogatók, ugyanis mint kiderült, megvan a legújabb, hiper-szuper éttermük. Maga a lokáció Chicagóban található meg, s külsőre szinte teljesen úgy néz ki, mint egy Apple Store.

Az épületet üvegfalak borítják, ami első ránézésre egészen megtévesztő lehet, az étterem belsejében pedig több, mint 70 fa kapott helyet a minél zöldebb besorolás miatt. A hivatalos információk szerint az épület 1 700 négyzetméteren fekszik, s a kivitelezés folyamán törekedtek a minél zöldebb hatásra, ugyanis nem csak, hogy fákkal vették körbe a belső részt, de számos energiatakarékossági funkciót építettek be.

McDs_RUSH-Clark-20784_resized2

Valószínűleg a McDonald’s-nak megtetszett, amit az Apple művelt az elmúlt évek folyamán, így ők is ennek példáját kezdték el követni. A dolog érdekessége továbbá, hogy az üzletlánc a többi boltjait is ennek hasonlóan próbálja meg átalakítani az elkövetkezendő két év folyamán. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!