Az Apple kiadta az iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 és a tvOS 12 hetedik bétáját

HusztiD 2018.08.14. 09:55 iOS, macOS, tvOS, watchOS 0 db 168

ios-12-facetime-siri-photos-800x524

Tegnap este folyamán immáron az iOS 12, macOS Mojave, watchOS 5 és a tvOS 12 hetedik bétáját tették elérhetővé az almások. A jelenlegi kiadások természetesen csak a fejlesztők számára érhetőek el, az elkövetkezendő napok folyamán viszont várható, hogy a hatodik bétákat a publikum számára egyaránt elérhetővé teszik a kaliforniaiak.

Ahogyan az utóbbi hetekben megszokhattuk, az iOS 12 kapott némi újdonságot. Ezúttal csupán kisebb változásokra számíthatunk az Apple mobil operációs rendszerét illetően, így a pontos változásokról érdemes az alábbi videókat megnézni, ahol összeszedték eme apróságokat.

A macOS Mojave, watchOS 5 és a tvOS 12 hetedik bétájáról sajnos egyelőre nem sok információt mellékelt az Apple, így ezen rendszereknél inkább az apróbb hibajavításokra és a teljesítménynövelésre gyúrtak rá az almások.

A legújabb főrendszerek végfelhasználói változatai szeptember közepére várhatóak. Jó hír, hogy addig bárkinek lehetősége van telepítenie a bétákat abban az esetben, ha türelmetlen lenne. Nem olyan régen leírtuk, hogy hogyan telepíthetitek az iOS 12 bétáját, illetve azt is, hogyha meguntátok volna, akkor hogyan rakhattok vissza egy aktuális iOS 11 verziót.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!