Bemutatkoztak a Samsung legújabb üdvöskéi, a Galaxy Note 9, a Galaxy Watch és a Galaxy Home

HusztiD 2018.08.10. 10:25 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 251

note9

Ahogyan korábban beharangozták, a Samsung tegnap esti órákban tartotta meg legutóbbi média eseményét, ahol három új terméket mutattak be. Természetesen a legnagyobb rivaldafényt a régóta várt Galaxy Note 9 kapta, de ezen felül megmutatta magát a Galaxy Watch és a Galaxy Home, melyeket az Apple Watch és a HomePod ellenfeleinek szánt a gyártó.

Mondhatni gigantikus lett az új telefon, hiszen a Note 9 egy 6,4 colos SuperAMOLED kijelzőt kapott, melynek felbontása 2 960 x 1 440 pixeles – többek között ez a koreai gyártó eddigi legnagyobb telefonja. Ha a masina belsejét nézzük, akkor egy Qualcom Snapdragon 845-ös chip adja a készülék szívét-lelkét, ami mellé 6, vagy 8 GB RAM-ot pakolt a Samsung. A legolcsóbb modell 128 GB-os háttértárat kapott, amit 999 dollártól kínálnak, míg az abszolút csúcsot, az 512 GB-osat 1 249 zöldhasú dodóért.

Samsung-Galaxy-Watch-colourways-press-image-edit

A Samsung különösen felhívta a figyelmet az egész napos üzemidőre, ami nem csoda, hiszen egy 4 ezer mAh-es aksit kapott. Viszonyításképp ez 20 százalékkal nagyobb, mint ami a Note 8-ban van, ha pedig az iPhone X-hez hasonlítanánk, akkor abban csak egy 2 716 mAh-es egység található meg. A hivatalos információk szerint a gyártó az úgynevezett S pen-t is újragondolta, mely most már sokkal jobb, precízebb és valamivel több dologra használható. A telefont mától lehet előrendelni, míg a megjelenésére kerek 2 hetet kell várni.

Az új Apple Watch riválisról is lerántotta a leplet a koreai gyártó, a Galaxy Watch-ról, melynek egyik újdonsága, hogy több napos üzemidőt biztosít – azt sajnos nem osztották meg, hogy nagyjából mennyit, de annyit igen, hogy az új, optimalizált processzornak köszönhetően érték el a többnapos üzemidőt. Akárcsak az almás óra esetében, úgy itt is megjelent az LTE támogatottság. Az okosóra megjelenéséről pontos időpontot nem közöltek, csupán annyit, hogy 42, illetve 46 mm-es kiszerelésben lesz elérhető az idei év folyamán 330 és 350 dollárért.

Hello-Bixby-the-Galaxy-Home-speaker-is-a-thing-and-Samsung-just-teased-it

Végezetül az új HomePod kihívó, a Galaxy Home egyaránt bemutatkozott. Ahogyan várható volt, itt a Samsung saját mesterséges intelligenciája, a Bixby adja a készülék lelkét, ami Harman Kardon és AKG hangszórókon adja át a zenei élményeket. Ezen felül a koreai vállalat bemutatott egy remek AirPower alternatívát, a Samsung Wireless Charger Duo-t, amivel vezeték nélkül, könnyedén feltölthetik a felhasználók az új okostelefont és okosórát.

Ígéretes újdonságokat mutatott be a Samsung, de várjuk ki a szeptembert, hiszen akkor érkeznek az Apple új csúcsmodelljei. Ezt követően pedig meglátjuk, hogy miként remekelnek a Samsung eladásai az almásokéhoz képest.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!