Így használd iPhone-on az Apple Pencilt – avagy íme a legidiótább life hack

HusztiD 2018.08.09. 15:55 iPad, iPhone, Videók 0 db 642

lifehack

Mikor az Apple bemutatta az Apple Pencilt, akkor hangsúlyozták, hogy kizárólag az iPad Pro modelljeivel kompatibilisek. Teltek az évek, idén tavasszal megérkezett a hatodik generációs iPad, s immáron az is támogatta az almások cerkáját, de a korábbi tablettel, vagy iPhone-nal rendelkező felhasználók sajnos kimaradtak a buliból.

Az iDeviceHelp YouTube csatorna töltött fel egy rövid videót arról, hogy hogyan használhatjuk az Apple Pencilt egy iPhone-on egy pofonegyszerű life hack segítségével. Nincs másra dolgunk, mint egy darab papírtörlőre, vagy szalvétára, melyet több rétegben hajtogatva rásimítunk a ceruzára úgy, hogy a ceruza vége egy kicsit kiemelkedjen. Ezt követően kicsit be kell áztatni, majd bármilyen korábbi iOS eszközön működni fog az Apple Pencil, hiszen a nedvességnek köszönhetően érzékelni fogja a cerkát.

Nem mondhatjuk, hogy ez az egyik legfölöslegesebb dolog, amit láttunk, hiszen ki az, aki egy 30 ezer forintos kiegészítőt ilyen módon használna? Ennyiért több alternatíva közül választhatnak azok, kik egy stylust szeretnének, de egy Apple Pencilt hasonló módon befogni, eléggé nagy pocséklásnak tűnik.

Mit szóltok eme ötletes life hack-hez?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!