Vajon mennyit költünk a digitális javakra és előfizetésekre?

HusztiD 2018.08.07. 11:56 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 111

apple-music-logo-dancing

A Waterstone által készült egy nagyon érdekes felmérés azzal kapcsolatosan, hogy milyenek az emberek költekezési szokásai az online világban. A csapat összesen 2 500 amerikai felhasználót kérdezett meg arról, hogy tudják-e, átlagosan mennyit költenek a digitális javakra.

A csapat rafinált volt, ugyanis mikor először kérték arra a felhasználókat, hogy tippeljenek egy összeget, mennyit költenek havi felosztásban, akkor átlagosan 79,74 dollár jött ki. Ekkor a Waterstone tovább emelte a tétet, hisz elmondta, hogy vegyék szem elé a havi mobilszolgáltatói netes előfizetéseiket, a Netflix és iCloud szolgáltatásaikat. Ekkor már magasabb szám jött ki, hiszen átlagosan 111,61 dodót saccoltak az amerikaiak.

Ezen számok messze elmaradtak a valóságtól, de végül elárulták, hogy mennyi az annyi: egy átlagos amerikai havi szinten 237,33 dollárt költ el a digitális világban. Sajnos túlságosan is átfogó az aktuális felmérés, ugyanis ide az olyan szolgáltatásokat egyaránt besorolták, mint az online ételrendelés. Azt leszámítva nyilván kisebb összeg jött volna ki. Egyébként a digitális javaknál megemlíthetjük az X-Box, vagy a PlayStation előfizetéseket, vagy akár a televíziós szolgáltatókat.

Nyilván másabbak az adatok EU szerte, de azért nagyon kíváncsiak lennénk arra is, hogy egy átlagos EU-s (vagy esetleg magyar) felhasználó mennyit költ el havi szinten a digitális javakra. Ti mire tippelnétek, ha minden egyes szolgáltatást figyelembe vennétek?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!