Dupla SIM-mel érkeznek a 2018-as iPhone modellek?!

HusztiD 2018.08.06. 13:55 iOS, iPhone 0 db 408

Apple-Sim_thumb800

Mondhatni elég nagy felhajtás övezi a napokban megjelent iOS 12 ötödik bétáját, ugyanis az elmúlt egy hét alatt számos érdekes dolog szivárgott ki általa. Elsőnek megtudhattuk, hogy mi lesz az iPhone X Plus újdonsága, majd lelepleződött az új AirPods, s végül az új iPad Pro modelljeiről is voltak érdekességek.

Ezúttal egy nagyon érdekes kifejezéseket fedeztek fel a szemfülesek, ugyanis a kódsorok között az alább látható, “secondSimStatus” és “secondSimTrayStatus” monológokat találták. Ez pedig nem másra, mint egy másodlagos SIM kártyára utal, de egyelőre konkrétabb információt nem tudni, hogy egy fizikális SIM-re gondolnak az almások, avagy egy úgynevezett Apple SIM-re.

iPhone-dual-SIM-code

Nem olyan régen egyébként olvashattunk egy olyan pletykáról, mely szerint dupla SIM-mel érkezhetnek a jövőbeli iOS termékek: ebből az egyik egy fizikális SIM kártya lehet, míg a második az úgynevezett Apple SIM, melyet elsőnek az iPad-nél mutattak be az almások. Mivel már augusztus első felében járunk, így nagyjából csak egy hónapok kell várnunk, hogy hivatalosan fény derüljön a titokra.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!