Történelmi mérföldkő az Apple mögött; jóformán minden fontos infó kiszivárgott a 2018-as iPhone és iPad Pro modellekről – mi történt a héten?

HusztiD 2018.08.04. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 545

Egyáltalán nem mondhatjuk azt, hogy unalmasan teltek volna az elmúlt napok, hiszen számos érdekes hír bukkant fel, illetve ezzel párhuzamosan egy hatalmas mérföldkövet is átlépett az Apple.

tim-cook

Véletlenül megszellőztette a 2018-as iPad Pro modelljeinek újdonságát az Apple

Mondhatjuk, hogy bizonyos szempontból rájár a rúd a kaliforniai vállalatra, hiszen az elmúlt napok folyamán, az iOS 12 ötödik bétájának köszönhetően megtudhattuk, hogy mi lesz az iPhone X Plus egyik újdonsága, ami mellett még a második generációs AirPods modellekről is szó esett. Most egy újabb (szándékos?!) baki történt, amely ezúttal az iPad Pro újdonságáról árulkodik.

ipadproconcept-800x704

Bővebben itt.

Újabb titok szivárgott ki az iOS 12 beta 5-ből: iPad-féle landscape módot kap az iPhone X Plus

Hétfő este óta kint van az iOS 12 ötödik bétája, így sorra jönnek elő a különféle titkok belőle. Ezúttal a brazil iHelpBR csapatáé az érdem, kik lényegében felfedezték, hogy valóban érkezik egy 6,5 colos telefon, illetve annak egyik újdonságáról is beszámoltak.

iphone-x-plus-landscape

Bővebben itt.

Tim szerint továbbra is jól virágzik az okostelefonok piaca

A 2018 Q3-as pénzügyi konferenciát követően több érdekes kérdéssel bombázták meg az Apple vezérigazgatóját, Tim Cook-ot. Mint tudjuk, a vállalat hónapokkal ezelőtt egy kedvezményes akkumulátor csereprogramot hirdetett, melynek berkein belül 29 dollárért cserélték a korábbi modellek aksijait.

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Bővebben itt.

Egyre inkább kezdi elveszíteni egyéniségét az Apple?

Nem olyan régen olvashattunk arról, hogy miként gondolkodik a Think Different kampány atyja, Ken Segall arról, hogy mennyire innovatív az Apple. A korábbi vezető ezúttal a Telegraph interjúvolta meg, s legutóbb egy hasonló, ám kicsit másabb témában kérdezték.

iphone-marketing

Bővebben itt.

2018 Q3: stagnáló eladások ellenére újabb rekordokat állított fel az Apple

Kedden késő este sikeresen lezajlott az Apple aktuális, harmadik negyedéves pénzügyi konferenciája, ahol beszámoltak hogy hogyan teljesítettek az április elejétől június végéig tartó időszakban. Korai elemzői számítások igencsak megoszlottak az Apple-t illetően, de végre megkaptuk a hivatalos számokat, hogy hogyan zárták a legutóbbi három hónapot.

applemoneyhero

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején kiderült, hogy az új, Full Active LCD kijelző miatt csúszik a 6,1 colos iPhone, majd nem sokkal később megtudhattuk, hogy milyen színekben érkeznek az új telefonok. Pletykaszinten felmerült, hogy már a 2018-as iPad Pro modellek is jack csatlakozó nélkül érkeznek, illetve képeken láthattuk az új iPhone modellek úgynevezett dummy kiadásait. Végül a CEO megosztotta, hogy a felhasználók 98 százalékban elégedettek az iPhone X-szel.

airpods2

A hét második felében hatalmasat malőrözött az Apple, ugyanis az iOS 12 ötödik bétájából szivárogtak ki fontos infók az új AirPods fülesekről, s ha minden jól megy, akkor az Apple szeptember 12-én mutatja be az aktuális évi iPhone modelleket. Végül jött a történelmi pillanat, hogy az Apple átlépte az egybilliós álomhatárt, majd véletlenül megszellőztették, hogy milyenek lesznek a 2018-as iPad Pro modellek.

Ezek jutottak a 2018-as év harmincegyedik hetére. Ne feledjük, immáron augusztust írunk, így egy bő hónapon belül hivatalosan kiderül, hogy milyen lesz az idei évi iPhone felhozatal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!