Új koncepcióvideón a negyedik generációs Apple Watch

HusztiD 2018.08.03. 17:25 Apple Watch, Videók 0 db 685

6126641A-FE76-49F6-9EB8-E2472A2FEF50-780x480

Az elmúlt hetek folyamán nagyon érdekes információk bukkantak fel arról, hogy milyen lehet a hamarosan debütáló, negyedik generációs Apple Watch. Ezúttal a Concept Creator YouTube felhasználó töltött fel egy új koncepcióvideót arról, hogy milyen lesz az eddigi szóbeszédeken alapuló Apple Watch S4.

Ha megfelelőek az eddigi pletykák, akkor az új okosóra hasonló alakot ölt majd, mint az eddigiek. Egyedüli fő különbség az lesz, hogy az Apple csökkenti a kávák méretét, így sokkal nagyobb kijelzőméreteket kaphatunk. A harmadik generációs órákat 38 és 42 mm-es kivitelben vásárolhattuk meg, azonban az új órák 40 és 45 mm-es méretben érkezhetnek. Igazából fizikailag ugyanaz lesz a tok mérete, azonban a különbség a nagyobb kijelzőknél fog jelentkezni.

Ne feledjétek, már nem kell sokat várni, ugyanis az Apple várhatóan szeptemberben mutatja be legújabb okosóráját. Szerintetek is valóban a csökkentett kávaméret lesz az új órák egyik legnagyobb újdonsága?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!