Újabb titok szivárgott ki az iOS 12 beta 5-ből: iPad-féle landscape módot kap az iPhone X Plus

HusztiD 2018.08.01. 17:55 iOS, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 649

iphone-x-plus-landscape

Hétfő este óta kint van az iOS 12 ötödik bétája, így sorra jönnek elő a különféle titkok belőle. Ezúttal a brazil iHelpBR csapatáé az érdem, kik lényegében felfedezték, hogy valóban érkezik egy 6,5 colos telefon, illetve annak egyik újdonságáról is beszámoltak.

Egyik korábbi pletyka által felmerült, hogy az iPhone X Plus 1 242 x 2 688-as felbontással érkezik, így az iHelpBR csapat ennek megfelelően tesztelt. Egy iOS szimulátorral, illetve az iOS 12 ötödik bétájával és a legutóbbi Xcode által képesek voltak egy hasonló felbontást szimulálni, s ennek eredményeképp rájöttek, hogy részben hasonlít majd az új telefon az iPad-hez.

Mint tudjuk, iPad-en landscape módban az alkalmazások sokkal több infót mutatnak. No már most, a csapat egy hasonló landscape, avagy fekvő módot szimulált. Az 5,8 colos iPhone esetében semmilyen változás nem történt, ahogyan azt a mellékelt képek is alátámasztják, azonban az iPhone X Plus méreteinél hamar rájöttek, hogy az alapértelmezett alkalmazások támogatják a landscape módot az alábbiak szerint:

Contacts-iPhone-XS-Plus iPhone-XS-Plus-Calendar

Mit lehetne mondani? Nyilván nagyobb lesz a telefon, így az Apple kihasználja a lehetőségeket, s ennek megfelelően itt is landscape módra gondoltak, hogy minél több információ legyen elérhető a felhasználók számára.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Xano8574 - 2018.08.04. 12:30

    Nekem ezek már ios 11.4.1-ben IPhone 8 plus-nál megvannak… nem látok újdonságot.

Szólj hozzá Te is!