Az iOS 12 ötödik bétája leplezte le az új AirPods füleseket

HusztiD 2018.08.01. 13:55 Apple, Egyéb, iOS 1 db 430

airpods2

Nem ez az első olyan eset, amikor az iOS operációs rendszerek egyik új bétája árul el valamilyen apróbb titkot. Igaz az elmúlt hónapok folyamán pletykaszinten olvashattunk arról, hogy az Apple új AirPods füleseket tervez piacra dobni, illetve a tavaly szeptemberi iPhone eventen maguk az almások árulták el, hogy a jövőben érkezik egy vezeték nélküli töltésre képes füles.

Nos, az iOS 12 ötödik bétájában kutakodva a szemfülesek egy egészen érdekes dolgot vehettek észre. Lényegében pár új képet találtak a második generációs AirPods-ról, melynek elején egy LED-es indikátorral rendelkező töltőtokot láthatunk, amely különböző színjelzésre képes a töltési folyamatok alatt. Ha a LED zöldet világít, akkor a tok feltöltött, míg ha sárgát jelez, akkor épp töltés alatt van.

További érdekesség, hogy a jelenleg piacon lévő fülesekre AirPods1,1-ként hivatkozik szoftvereiben az Apple, viszont az iOS 12 ötödik bétájában az új modellre immáron AirPods1,2-ként. Sajnos bővebb infót nem tudni, de bízzunk benne, hogy a szeptemberi iPhone eventen bejelentik az új AirPods érkezését.

Ti vevők lennétek egy új AirPods-ra?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.08.01. 17:42

    Ha elhagyom az 1,1-est, feltétlen! :-)

Szólj hozzá Te is!