Továbbra is viccesnek tartja az iPhone fikázását a Samsung

HusztiD 2018.07.27. 10:25 iPhone, Videók 0 db 424

samsung-ingenius-iphone-mock-ads

A Samsung marketingesei igencsak belehúztak a kontentgyártásba, ugyanis az elmúlt napokban több remek alkotást láthattunk tőlük az Ingenius videósorozat berkein belül. A koreai vállalat ezúttal újabb három gyenge pontját támadta meg az iPhone-nak, így azt gondolták, hogy újabb videókban figurázzák ki az Apple-t.

Igazából mondhatjuk, hogy a Samsung a jól bevált receptjükhöz nyúlt. Az első videóban az iPhone X kamerakivágásáról esik szó, hiszen a Samsungosok fájlalják, hogy videónézés közben nem látszik az egész klip, amikor teljesen belenagyítunk. Másodikban egy ismertebb, öregebb témához tértek vissza, hogy voltaképp miért nem bővíthető fizikálisan egy SD kártyával a háttértár. Végül pedig a Galaxy S9 multitasking funkciója is szóba került, hiszen az képes egyszerre két programot futtatni, miközben egy iPhone nem.

Feltehetően ennyinél még nem áll meg a Samsung, így az elkövetkezendő napokban újabb nagyszerű videókat várhatunk tőlük.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!